u bent hier

K.A.L.M. (try-out)

Tekst en muziektheater


Psychologen Sonja Verhaeren en Rik Willems leren u in negen stappen hoe kalmte uw superkracht kan worden. De tiende stap is uw rustige stap naar buiten, wanneer u de zaal verlaat. De K.A.L.M.-methode wordt ondertussen al in verschillende landen toegepast, waarbij de letters soms veranderen, vermits het om een andere taal gaat en KALM in de meeste talen niet KALM is, maar de inhoud blijft ... Lees meer »

Psychologen Sonja Verhaeren en Rik Willems leren u in negen stappen hoe kalmte uw superkracht kan worden. De tiende stap is uw rustige stap naar buiten, wanneer u de zaal verlaat.


De K.A.L.M.-methode wordt ondertussen al in verschillende landen toegepast, waarbij de letters soms veranderen, vermits het om een andere taal gaat en KALM in de meeste talen niet KALM is, maar de inhoud blijft hetzelfde.


Hun boeken “KALM BEN JE STERK”, “ONTZENUW IEDERE SITUATIE” en “KALMST DUURT HET LANGST” zijn wereldwijde bestsellers. De twee schrijvers beschouwen het als hun plicht om de mensheid te kalmeren. 


Samen presenteren ze hun c-uur-sus. Want op één uur tijd slagen zij erin om uw leven te veranderen. Hebt u schrik om deze voorstelling te missen? Blijf kalm en kijk even op de website. 


Katelijne Verbeke en Warre Borgmans kruipen in de huid van twee collega’s die samen zalen afschuimen om hun verhaal te vertellen. Ze kennen elkaar al jaar en dag. Het publiek is al altijd hun hoogste goed. De boodschap dient de ontvanger te bereiken. Maar wordt het niet eens tijd dat ze naar zichzelf luisteren? 
“Die twee zijn als wandelende Bachbloesem.”   De Morgend


“Nog meer ontspannen wordt gevaarlijk.”  De Standard


“Een aanrader voor iedereen die met mensen in contact komt.”  HAN


 


Tekst en coach : Dimitri Leue

Spel : Katelijne Verbeke en Warre Borgmans

Foto en trailer : Stijn Coene

Techniek : Stef Appelen en Ward 

Producent : Koortzz 

Warre Borgmans en Katelijne Verbeke
coStA
Sint-Andriesplaats 24
2000 Antwerpen
vr 25 september 2020om 20:00vr 25 september 2020om 21:30
coStA Antwerpen
€ 8,0
Bestel tickets
www.costa-antwerpen.be/nl/event/75104...