u bent hier

JTOTHEC

Pop en rock, Dance


De podia waar het Gevaar van de Discobar nog niet mochten passeren zijn intussen schaars geworden. Hoog tijd dus om ook het OLT een keer op zijn kop te zetten! JTOTHEC is met zijn fantastische band- klaar om jou en de rest van de wereld van zijn geweldige Power Funk te laten genieten! Discobar Galaxie De space opera begint in de jaren 90, wanneer de Leuvense vrienden Bobby Ewing, Lars Capaldi ... Lees meer »

De podia waar het Gevaar van de Discobar nog niet mochten passeren zijn intussen schaars geworden. Hoog tijd dus om ook het OLT een keer op zijn kop te zetten! JTOTHEC is met zijn fantastische band- klaar om jou en de rest van de wereld van zijn geweldige Power Funk te laten genieten!

Discobar Galaxie

De space opera begint in de jaren 90, wanneer de Leuvense vrienden Bobby Ewing, Lars Capaldi en Loveboat besluiten om de uitgaanswereld te verbeteren. Het verhaal komt pas echt op gang als dit heroïsch collectief de nationale ether mag inpalmen met hun instant legendarische Studio Brussel-radiow shows. Het is de start van een intergalactische trip door het vaderland.

De podia waar het Gevaar van de Discobar nog niet mochten passeren zijn intussen schaars geworden. Marktrock, Laundry Day en Tomorrowland, maar ook het zelf bedachte tussenpodium van Rock Werchter was een vaste, jaarlijkse stop. Met hun Galaxie Gangbang Soundsystem zorgden ze voor heuse volksverhuizingen naar de andere kant van de Heilige Wei.

Hun saga staat ook verzameld op zeven fijne mixalbums, kostbare doch schaarse tijdsdocumenten. In 2014 verschijnt NIGHTSHIFT, naar de gelijknamige en eigenbereide feestjes van dj-kompanen Loveboat, Bobby Ewing en Lars Capaldi in Het Depot in Leuven. Na vele, vele jaren is Discobar Galaxie still going strong en spelen ze nog steeds whatever the hell they like. Van het grootste festival tot het smerigste jeugdhuis, deze heren weten nog altijd de juiste platen te kiezen. This Soundsystem knows what's good for you.

JTOTHEC

JTOTHEC (spreek uit : Jay to the Cee) is Jonas Casier. zijn homestudio vol vintage gear, een funky mind, een kamerbrede glimlach en een berg talent is hij -samen met zijn fantastische band- klaar jou en de rest van
de wereld van zijn geweldige Power Funk te laten genieten!

Jonas ‘JC’ Casier: keys, lead vocals
Peter Lesage: keys, backing vocals
DJ SNS: turntables, MPC-sampler
Jeffrey ‘Jefferson’ Bearelle: vocals

De reeks gratis vrijdagconcerten kwam tot stand met de steun van en in samenwerking met District Deurne, Arenberg en Provincie Antwerpen

Discobar Galaxie
Openluchttheater Rivierenhof
Turnhoutsebaan z/n
2100 Deurne
vrijdag 30 augustus 2019om 20:30
cultuurcentrum Deurne
gratis
www.ccdeurne.be/nl/event/59824/jtothec