u bent hier

Jonge Helden kleuterspeelweek: Redders in nood

4 +

Actie en avontuur


Tuuta.. Tuuta.. Hoor jij dat ook? Dat is de brandweer, maar hoe klinkt de ziekenwagen? of een politieauto? Deze week komen we het allemaal te weten want we gaan naar een echte brandweerkazerne op een echt politiekantoor en helpen we de redders die er elke dag voor iedereen klaar staan. Dit fantastisch Jonge Helden-avontuur is vijf dagen lang spelen en genieten. Elke speeldag volgt dezelfde ... Lees meer »

Tuuta.. Tuuta.. Hoor jij dat ook? Dat is de brandweer, maar hoe klinkt de ziekenwagen? of een politieauto? Deze week komen we het allemaal te weten want we gaan naar een echte brandweerkazerne op een echt politiekantoor en helpen we de redders die er elke dag voor iedereen klaar staan.

Dit fantastisch Jonge Helden-avontuur is vijf dagen lang spelen en genieten. Elke speeldag volgt dezelfde structuur. De vaste activiteit begint om 9 uur en wordt afgerond om 16 uur. Deelnemers kunnen er wel al terecht van 8 uur ’s morgens, en ’s avonds worden er activiteiten voorzien tot 18 uur. Er wordt verwacht dat de deelnemers elke dag aanwezig zijn. Deze speelweek breng je zelf een lunchpakket mee. Wij zorgen voor een lekker halfelfje en vieruurtje en ook water zal de hele dag beschikbaar zijn.

Alle Jonge Helden-speelweken worden grondig voorbereid door een team van enthousiaste vrijwilligers en worden opgevolgd door beroepskrachten van Jonge Helden.

Heeft jouw kind op een manier baat bij wat extra begeleiding? Dan vragen wij dit bij de inschrijving aan te geven. Jonge Helden wil aan zoveel mogelijk kinderen de kans bieden om mee te gaan op kamp of deel te nemen aan de speelweken. Wij nemen in dat geval vooraf contact met jullie op, om te bekijken of en hoe we jouw kind tijdens deze week met de beste zorgen kunnen omringen.
Meer informatie kan je vinden op onze website: www.jongehelden.be.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart GLOC
Daliastraat 35
2860 Sint-Katelijne-Waver
Van ma 6 juli 2020 09:00 tot vr 10 juli 2020 16:00
Jonge Helden - Crefi vzw
€ 85,0
www.jongehelden.be/aanbod/speelweken