u bent hier

Jeron Dewulf - Er was eens ... Jeron Dewulf - GEANNULEERD

Humor comedy


Het leven is geen sprookje, dat weet iedereen. Maar soms verwachten we wel nog de prins op het witte paard of zouden we stiekem graag een kabouter tegenkomen die ons drie wensen gunt. In Er was eens … Jeron Dewulf toetst Jeron de harde realiteit aan het parallelle universum van de sprookjes. U gaat lachen met wolven, prinsessen en opgegeten grootmoeders en heel misschien eindigt de avond wel ... Lees meer »

Het leven is geen sprookje, dat weet iedereen. Maar soms verwachten we wel nog de prins op het witte paard of zouden we stiekem graag een kabouter tegenkomen die ons drie wensen gunt.

In Er was eens … Jeron Dewulf toetst Jeron de harde realiteit aan het parallelle universum van de sprookjes. U gaat lachen met wolven, prinsessen en opgegeten grootmoeders en heel misschien eindigt de avond wel met En ze leefden nog lang en gelukkig.

Jeron Dewulf is acteur, improvisator, comedian en bekend van de populaire tv-reeksenFoute vriendenen Advocaat van de duivel. Hij is ook een internationaal bekend improvisator en won in 2006 het wereldkampioenschap impro in Berlijn. Als comedian presenteert hij na Grom en Survival of the nu zijn derde voorstelling.

i.s.m. Live Comedy

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart CC 't Schaliken
Grote Markt 35
2200 Herentals
donderdag 17 december 2020 van 20:00 tot 22:00
CC 't Schaliken
€ 16,0
tickets.cultuurcentrum@herentals.be
014-21 90 88
apps.ticketmatic.com/widgets/cc_t_sch...
www.schaliken.be