u bent hier

Jeroen Leenders - Jeroen_Leenders_20/21_Reboot

Humor comedy


Jeroen Leenders wordt door Vlaanderen op handen gedragen voor zijn groot improvisatietalent. Een vorm van kunst die zichzelf creëert op het podium. Een vorm waarbij hij zichzelf toont zoals hij werkelijk is, in het moment, want geen enkele dag is hetzelfde in het krankzinnige brein van Jeroen Leenders. Verwacht geen thema of cabaret, geen overduidelijke maatschappelijke boodschap en vooral ... Lees meer »

Jeroen Leenders wordt door Vlaanderen op handen gedragen voor zijn groot improvisatietalent.

Een vorm van kunst die zichzelf creëert op het podium. Een vorm waarbij hij zichzelf toont zoals hij werkelijk is, in het moment, want geen enkele dag is hetzelfde in het krankzinnige brein van Jeroen Leenders.

Verwacht geen thema of cabaret, geen overduidelijke maatschappelijke boodschap en vooral geen sociaal aangepaste show. Pas op het einde komen we te weten wat de rode draad was. Of nog beter: wat alle rode draden hadden kunnen zijn.

Ben jij bestand tegen een ruige show, waarin geen enkel onderwerp wordt vermeden? Hou je van een comedyset met hoge energie en snelheid? Dan is 'Reboot' iets voor jou!

Hassan El Rahaui (NL) is de supportact van de avond.

credits
Beeld: Klim van de Laarschot
www.jeroenleenders.be

Om je veiligheid te garanderen hanteren wij strikt de veiligheidsmaatregelen die de overheid oplegt in het kader van de coronacrisis.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Cultuurhuis De Warande
Warandestraat 42
2300 Turnhout
donderdag 3 december 2020 van 20:15 tot 21:45
Cultuurhuis De Warande
€ 16,0
www.warande.be