u bent hier

Jeppa Wakeboard Kampen

8 +

Omnisport en andere


Op de locatie in Antwerpen tref je de nieuwste en modernste kabelbaan van Belgie aan. Een Rixen Eco Cable met 6 masten, 8 UNIT obstakels en een volledig geautomatiseerd systeem van Wakesys. Wij hebben 2 soorten wakeboards, beginners en pro wakeboards, een schitterend terras op het water met uitzicht over de baan en de skyline van Antwerpen. Onze faciliteiten zoals eten, drinken (binnen en ... Lees meer »

Op de locatie in Antwerpen tref je de nieuwste en modernste kabelbaan van Belgie aan. Een Rixen Eco Cable met 6 masten, 8 UNIT obstakels en een volledig geautomatiseerd systeem van Wakesys.

Wij hebben 2 soorten wakeboards, beginners en pro wakeboards, een schitterend terras op het water met uitzicht over de baan en de skyline van Antwerpen. Onze faciliteiten zoals eten, drinken (binnen en buiten) toiletten, warme douches, lockers, kleedkamers, een beachterrein en een mooi stukje water om wateractiviteiten op te doen garanderen jou een unieke week.

Naast 2 uur les in het wakeboarden elke dag, verzorgt Jeppa Sport ook andere waanzinnige activiteiten als Archery Tag, vlotten bouwen, Jeppa waterpolo, beachsports zoals frisbee, slackline, spikeball, beachvolleybal en- voetbal, skateboard, Slip & slide en een wakeboard battle op het einde van de week. Deelnemers worden in 2 groepen verdeeld volgens leeftijd.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Wake Up Cable Park Galgenweel
Katwilgweg 1
2050 Antwerpen 5 (Antwerpen)
Van ma 2 juli 2018 00:00 tot vr 31 augustus 2018 23:59
Jeppa Sport
€ 299,0
www.jeppasport.com/jeppa-wakeboard-kamp/
www.jeppasport.com/jeppa-wakeboard-kamp