u bent hier

JEF festival in huis met de Bouw-je-eigen-festival-box

4 +


Speel en experimenteer thuis en box je eigen festival in elkaar. Bestel deze leuke box boordevol festivalplezier en ga thuis aan de slag met de hele familie. In de Bouw-je-eigen-festival-box zitten bijna alle benodigdheden om 12 opdrachten, vol filmplezier, uit te voeren. Je krijgt geen saaie doos, maar eentje die je kan omtoveren tot een beamer! Bij elke opdracht zit een instructievideo van ... Lees meer »

Speel en experimenteer thuis en box je eigen festival in elkaar. Bestel deze leuke box boordevol festivalplezier en ga thuis aan de slag met de hele familie.

In de Bouw-je-eigen-festival-box zitten bijna alle benodigdheden om 12 opdrachten, vol filmplezier, uit te voeren. Je krijgt geen saaie doos, maar eentje die je kan omtoveren tot een beamer! Bij elke opdracht zit een instructievideo van Ketnet-wrapster Gloria Monserez. Zo ben je helemaal klaar om je eigen festival te organiseren. Het enige dat je nog nodig hebt is een toestel om de instructievideo's mee af te spelen en sommige opdrachten uit te voeren. Misschien mag je die wel lenen van iemand uit je gezin?

In de box:
- opdrachtboekje met 12 opdrachten
- materiaal voor de opdrachten, o.a.: schminkset, bio-maiskorrels om popcorn te maken, zaklamp, bol wol, vergrootglas, box om beamer te maken, gekleurde tape, 3D bril, ...
- gadgets van JEF festival: poster, stickervel

Pre-order voor 16 januari de Bouw-je-eigen-festival-box en verzilver gratis je eerste festivalfilm op ons online platform. Snel zijn is de boodschap, want de oplage is beperkt.

https://jeffestival.be/nl/meer-dan-film/bouw-je-eigen-festival-box

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart online
nvt
2000 Antwerpen
JEF
€ 28,0
info@jeugdfilm.be
033034320
jeffestival.be/nl/meer-dan-film/bouw-...