u bent hier

Jay Roach - Bombshell

Cinefiel


Achter de schermen van een machtig en controversieel televisienetwerk broedt een explosief schandaal. Het verhaal van de vrouwen die het zwijgen doorbraken en de baas van Fox News beschuldigden van seksuele intimidatie. Met Charlize Theron, Nicole Kidman en Margot Robbie in de hoofdrol. Achter de schermen van een machtig en controversieel televisienetwerk broedt een explosief schandaal. ... Lees meer »

Achter de schermen van een machtig en controversieel televisienetwerk broedt een explosief schandaal. Het verhaal van de vrouwen die het zwijgen doorbraken en de baas van Fox News beschuldigden van seksuele intimidatie. Met Charlize Theron, Nicole Kidman en Margot Robbie in de hoofdrol.


Achter de schermen van een machtig en controversieel televisienetwerk broedt een explosief schandaal. Jarenlang keek iedereen weg, maar nu staan enkele journalistes op het punt de stilte te verbreken. Slagen ze erin om één van de machtigste mannen in de media ten val te brengen? Beleef mee hoe dit waargebeurde schandaal zich ontvouwt, van de eerste vonken tot de publieke ontploffing.


Het verhaal van de vrouwen die het zwijgen doorbraken en de baas van Fox News, Roger Ailes, beschuldigden van seksuele intimidatie. Met Charlize Theron, Nicole Kidman en Margot Robbie in de hoofdrol.


 

Jay Roach - Bombshell
Cultuurcentrum Merksem / Concertzaal
Nieuwdreef 135
2170 Merksem
di 30 maart 2021 van 14:00 tot 14:00 wo 31 maart 2021 van 20:15 tot 20:15
Cultuurcentrum Merksem | CC Merksem
€ 7,0
Bestel tickets
www.ccmerksem.be/nl/event/73177/jay-r...