u bent hier

Jasper Stevelinck


Een zanger is geen groep maar een ajuin. Wie laag na laag afpelt komt uit op de kern. En krijgt tranen in de ogen als het écht heel goed is. Jasper Steverlinck is écht heel goed. Hij bestaat geheel en al uit stem. Angeliek en betoverend: in staat om mens en dier te ontroeren bij een eenvoudige uithaal. Naast aanvoerder van hitlijsten (zijn versie van Life on Mars van David Bowie stond ... Lees meer »

Een zanger is geen groep maar een ajuin. Wie laag na laag afpelt komt uit op de kern. En krijgt tranen in de ogen als het écht heel goed is. Jasper Steverlinck is écht heel goed. Hij bestaat geheel en al uit stem. Angeliek en betoverend: in staat om mens en dier te ontroeren bij een eenvoudige uithaal.
Naast aanvoerder van hitlijsten (zijn versie van Life on Mars van David Bowie stond wekenlang op één) is hij ook een 'musician’s musician': talloos zijn de collega’s die van hun paard gebliksemd werden als ze hem voor het eerst hoorden. Zo ook Brian Molko van Placebo, die zijn management in Engeland de opdracht gaf om die vocale goudmijn te tekenen. Wat ook gebeurde.
Ondertussen heeft hij zijn soloplaat klaar en het is duidelijk: Jasper is klaar voor de wereld en vice versa.

Toon kaart Stadsschouwburg Mechelen
Keizerstraat 3
2800 Mechelen
vrij 19/01/18 van 20:15 tot 22:15
Cultuurcentrum Mechelen
€ 24,0
070 22 28 00
brugge.iticketsro.com/ccmechelen/nl-N...