u bent hier

Jaouad Alloul - MartHa!tentatief

18 +

Creativiteit


In deze intense en aangrijpende voorstelling vertelt Jaouad Alloul hoe hij zich verscheurd voelde als jonge moslim. Als kind wilde hij het liefst van al een meisje zijn, hij speelde met de poppen van zijn zussen en werd verliefd op jongens. Elke avond bad hij tot God om genezing. Elke morgen was all Een monoloog over zelfaanvaarding, familie, liefde en vergiffenis. In deze intense en ... Lees meer »

In deze intense en aangrijpende voorstelling vertelt Jaouad Alloul hoe hij zich verscheurd voelde als jonge moslim. Als kind wilde hij het liefst van al een meisje zijn, hij speelde met de poppen van zijn zussen en werd verliefd op jongens. Elke avond bad hij tot God om genezing. Elke morgen was all

Een monoloog over zelfaanvaarding, familie, liefde en vergiffenis.


In deze intense en aangrijpende voorstelling vertelt Jaouad Alloul hoe hij zich verscheurd voelde als jonge moslim. Als kind wilde hij het liefst van al een meisje zijn, hij speelde met de poppen van zijn zussen en werd verliefd op jongens. Elke avond bad hij tot God om genezing. Elke morgen was alles nog altijd zoals het was.


Op 20 jarige leeftijd trok hij de deur achter zich dicht en stapte hij een nieuwe wereld in. Weg van huis, weg van God. Op zoek naar zichzelf.


De Meisje is een voorstelling van Jaouad Alloul (Be Human vzw) en MartHa!tentatief en een coproductie met Perpodium met de steun van de taxshelter van de Belgische Federale Overheid


Spel: Jaouad Alloul

Tekst: Jaouad Alloul en Johan Petit

Licht en geluid: Tim Clement

Kostuum: Tine Deseure.

De Meisje
SintAnneke Centrum
Hanegraefstraat 5
2050 Antwerpen
vrijdag 5 maart 2021om 20:00
Elsschot
€ 10,0
Bestel tickets
www.elsschot.be/nl/event/74972/jaouad...