u bent hier

Jan & Alleman: Hét meezingconcert van Jan Smit


Volendammer Jan Smit begon zijn carrière meer dan 20 jaar geleden met “Ik zing dit lied voor jou alleen”. Ondertussen heeft hij het imago van kindsterretje van zich afgeschud en is hij uitgegroeid tot één van de meest succesvolle Nederlandse artiesten. Eén van de weinigen ook die erin is geslaagd om voet aan wal te krijgen in Vlaanderen én Duitsland, en een grote schare fans wist te verzamelen ... Lees meer »

Volendammer Jan Smit begon zijn carrière meer dan 20 jaar geleden met “Ik zing dit lied voor jou alleen”. Ondertussen heeft hij het imago van kindsterretje van zich afgeschud en is hij uitgegroeid tot één van de meest succesvolle Nederlandse artiesten. Eén van de weinigen ook die erin is geslaagd om voet aan wal te krijgen in Vlaanderen én Duitsland, en een grote schare fans wist te verzamelen in ons land.

Jan Smit heeft tientallen hits op zijn naam staan, waarvan vijf nummer 1-noteringen. Hij mocht al talloze awards en muziekprijzen in ontvangst nemen, en een aantal van zijn songs zijn ondertussen uitgegroeid tot echte klassiekers: “Als de nacht verdwijnt”, “Als de morgen is gekomen” en “Leef” bijvoorbeeld, om er maar een paar te noemen.

Hij speelde al in de grootste concertzalen in Nederland en mocht in 2018 een extra item afvinken op zijn bucket list: een optreden in het Sportpaleis in Antwerpen. Het werd een subliem jubileumconcert dat smaakte naar meer. En dus keert Jan Smit terug voor een nieuwe show in dé muziektempel bij uitstek. Meegenieten van een onvergetelijk meezingconcert van één van de beste Nederlandstalige artiesten van zijn generatie? Dat kan op 10 oktober 2020.

Je toegangskaartje is bovendien een uniek combiticket: je koopt samen met je zitje in het Sportpaleis ook meteen een ‘limited edition’ album van Jan.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Sportpaleis
Schijnpoortweg 119
2000 Antwerpen
zaterdag 10 oktober 2020 van 20:00 tot 23:00
House of Entertainment
www.houseofentertainment.be/events