u bent hier

Izvora: Afgelast wegens corona

Jazz en blues


IZVORA neemt je mee naar een sprankelend, poëtisch en verfijnd universum met originele arrangementen en composities gebracht door 5 intimistische en virtuoze artiesten. Accordeonist Christophe DELPORTE koos ervoor om zijn passie voor de muziek van Astor Piazolla te delen met de ex-pianist van de Frivole Framboos, flirtend met klassieke muziek, jazz en wereldmuziek. Yves GOURMEUR op piano is ... Lees meer »

IZVORA neemt je mee naar een sprankelend, poëtisch en verfijnd universum met originele arrangementen en composities gebracht door 5 intimistische en virtuoze artiesten.

Accordeonist Christophe DELPORTE koos ervoor om zijn passie voor de muziek van Astor Piazolla te delen met de ex-pianist van de Frivole Framboos, flirtend met klassieke muziek, jazz en wereldmuziek.

Yves GOURMEUR op piano is vooral een eclectisch pianist, een componist met een melodische kracht en een pientere smaak voor de fusie van muziekstijlen.

Rhonny VENTAT op sax betovert je niet alleen met sensuele boeiende melodieën maar ook met duizelingwekkende improvisaties.

Met de finesse en duivelse precisie van percussionist Jérome BAUDART en de zachte, strelende en onconventionele bas van Adrien TYBERGHEIN, biedt IZVORA je een reis vol muzikale sensualiteit.
Flamboyant laverend tussen feestelijke geneugten, eigenzinnige ritmes en lyrische melodieën, brengt dit kwintet flarden van hemelse gevoelens van gewichtloosheid.

Wie de groep meemaakte tijdens Jazzathome 2018 in de Refugie van Grimbergen (onze vorige Jazzzolder locatie) zal zich de terechte staande ovaties nog wel herinneren.

Christophe Delporte: accordeon
Rhonny Ventat: sax
Yves Gourmeur: piano
Adrien Tyberghein: contrabas
Jérome Baudart: drums

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Stadsschouwburg Mechelen (UiTPAS)
Keizerstraat 3
2800 Mechelen
zaterdag 20 februari 2021 van 20:00 tot 21:30
de jazzzolder vzw
€ 15,0
info@jazzzolder.be