u bent hier

Italiaans koken

18 +

Creativiteit


Tiramisu is ondertussen al bijna geen Italiaans dessert meer, maar ken je ook de Panna cotta, een subtiel roomdessert maar o zo lekker. Onder het motto vers is altijd beter, maken we hier ook zelf pasta en pizzadeeg dat we daarna gebruiken bij de gerechten. Ook osso bucco met gremolata mag niet ontbreken. Lees meer »

Tiramisu is ondertussen al bijna geen Italiaans dessert meer, maar ken je ook de Panna cotta, een subtiel roomdessert maar o zo lekker.


Onder het motto vers is altijd beter, maken we hier ook zelf pasta en pizzadeeg dat we daarna gebruiken bij de gerechten. Ook osso bucco met gremolata mag niet ontbreken.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Vormingscentrum 't Dakhuus vzw
Bredabaan 696
2930 Brasschaat
Van 29 oktober 2020 tot 26 november 2020
info@dakhuus.org
036331696
www.dakhuus.org