u bent hier

Italiaans koken basis

Voeding


Tegenwoordig vinden we in de rekken van onze supermarkten veel Italiaanse producten en ingrediënten: van de bekende pasta tot de zuiderse groenten, maar ook de ‘salumi’ en de Italiaanse kazen. En we mogen zeker de mogelijkheden niet vergeten die de Italiaanse keuken ons biedt op het vlak van desserts: niet te versmaden en erg divers. In deze cursus leer je elke avond verschillende ... Lees meer »

Tegenwoordig vinden we in de rekken van onze supermarkten veel Italiaanse producten en ingrediënten: van de bekende pasta tot de zuiderse groenten, maar ook de ‘salumi’ en de Italiaanse kazen. En we mogen zeker de mogelijkheden niet vergeten die de Italiaanse keuken ons biedt op het vlak van desserts: niet te versmaden en erg divers. In deze cursus leer je elke avond verschillende ingrediënten kennen en zie je de beste recepten bereiden. Natuurlijk proef je ook alles en ...

Tegenwoordig vinden we in de rekken van onze supermarkten veel Italiaanse producten en ingrediënten: van de bekende pasta tot de zuiderse groenten, maar ook de ‘salumi’ en de Italiaanse kazen. En we mogen zeker de mogelijkheden niet vergeten die de Italiaanse keuken ons biedt op het vlak van desserts: niet te versmaden en erg divers.
In deze cursus leer je elke avond verschillende ingrediënten kennen en zie je de beste recepten bereiden. Natuurlijk proef je ook alles en degusteer je ondertussen een heerlijk Italiaans wijntje.

Begeleiding: Nicola Priolo.

5 MAANDAGEN -19 tot 21 UUR
07.09, 14.09, 28.09, 05.10, 12.10

58 euro (excl. ingrediënten)
Maximum 12 deelnemers
Meebrengen: keukenhanddoek, bewaardoos en groot keukenmes

De capaciteit van onze cursuslokalen is door de huidige maatregelen jammer genoeg beperkt en sommige activiteiten zijn snel volzet. We vragen om je dan toch in te schrijven op de wachtlijst. We doen samen met de lesgevers ons best om eventueel extra workshops of cursussen in te plannen.

Cultuurcentrum Ter Dilft
Sint-Amandsesteenweg 41-43
2880 Bornem
Van 7 september 2020 tot 12 oktober 2020(ma van 19:00 tot 21:00,di wo do vr za zo
Cultuurcentrum Ter Dilft
€ 58,0
apps.ticketmatic.com/widgets/ter_dilf...