u bent hier

Italiaans - alle niveaus

16 +


Wil je Italiaans leren op je eigen niveau? We bieden Italiaans aan voor beginners tot conversatie- en cultuurklassen voor gevorderden. Je niveau kennen? Doe onze online taaltest: https://taaltest.lbconderwijs.be/ Bij ons volg je geen snelle workshop, maar een degelijke cursus vanuit de basis tot de top. De nadruk ligt op spreken, maar ook luisteren, lezen en schrijven komen uitgebreid aan bod. ... Lees meer »

Wil je Italiaans leren op je eigen niveau? We bieden Italiaans aan voor beginners tot conversatie- en cultuurklassen voor gevorderden.
Je niveau kennen? Doe onze online taaltest: https://taaltest.lbconderwijs.be/
Bij ons volg je geen snelle workshop, maar een degelijke cursus vanuit de basis tot de top. De nadruk ligt op spreken, maar ook luisteren, lezen en schrijven komen uitgebreid aan bod.
Je betaalt slechts 1,5 Euro per lestijd. Onder bepaalde voorwaarden kan je ook vermindering krijgen (zie website).

Wij garanderen participatieve lessen in een ontspannen sfeer onder begeleiding van een gediplomeerde leerkracht en een regelmatige update van je vorderingen (geen lange examens).
Op het einde van elke module ontvang je een officieel erkend deelcertificaat.
De verschillende niveaus worden gegeven op verschillende lesdagen. Raadpleeg onze website om de lesdag van jouw niveau te vinden. Je kan ook meteen online inschrijven.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart CVO LBC Mortsel
Mechelsesteenweg 32
2640 Mortsel
Van 7 september 2020 tot 31 mei 2021
CVO LBC Mortsel
€ 198,0
mortsel@lbconderwijs.be
034490627
www.lbconderwijs.be/aanbod/cursussen/...