u bent hier

Isolde & friends - She’s on the Jazz

Jazz en blues


Isolde Lasoen kreeg carte blanche om in het kader van Leuven Jazz te grasduinen in het rijke jazzrepertoire en een programma samen te stellen met haar favorieten. Ze stelde een schitterende “All star” band samen met een bijzonder strakke blazerssectie en nodigde Gregory Frateur en Bert Ostyn uit.   Drumster en zangeres Isolde Lasoen kreeg vanuit 30CC Leuven carte blanche om in het kader van ... Lees meer »

Isolde Lasoen kreeg carte blanche om in het kader van Leuven Jazz te grasduinen in het rijke jazzrepertoire en een programma samen te stellen met haar favorieten. Ze stelde een schitterende “All star” band samen met een bijzonder strakke blazerssectie en nodigde Gregory Frateur en Bert Ostyn uit.


 


Drumster en zangeres Isolde Lasoen kreeg vanuit 30CC Leuven carte blanche om in het kader van Leuven Jazz te grasduinen in het rijke jazzrepertoire en een programma samen te stellen met haar favorieten uit dat genre.


Als jazzdrumster heeft Isolde een grote voorliefde voor de aanstekelijke swing uit de hardbop, houdt ze van catchy melodieën en funky horns, maar ook van melancholie en minimalisme in jazz.


Isolde & friends brengen een zeer gevarieerde selectie fijne jazz met veel liefde voor het genre. Van bekendere standards tot (groovy) instrumentals, van Blue Note klassiekers tot rhythm & blues, van cool jazz tot bossa nova, en zo verder ...


Isolde stelde een schitterende 'All star' band samen met een bijzonder strakke blazerssectie en nodigt voor dit optreden enkele fijne gasten uit: Gregory Frateur (Dez Mona) van wie we zijn voorliefde voor Nina Simone kennen en Bert Ostyn (Absynth Minded).
Bezetting:

Gregory Frateur - zang

Bert Ostyn - zang

Isolde Lasoen - drums en zang

Trui Amerlinck - bas

Toon Vlerick - gitaar

Laurens Dierickx - piano / keys

Jo Hermans - trompet

Wietse Meys - sax

Peter Delannoye - trombone


 

Isolde & friends - She’s on the Jazz
Cultuurcentrum Merksem / Concertzaal
Nieuwdreef 135
2170 Merksem
vrijdag 26 februari 2021om 20:15
Cultuurcentrum Merksem | CC Merksem
€ 20,0
Bestel tickets
www.ccmerksem.be/nl/event/73172/shes-...