u bent hier

Ish Ait Hamou - Leesclub : Het moois dat we delen

18 +

Literatuur


‘Het moois dat we delen’ is de vierde roman van successchrijver en choreograaf Ish Ait Hamou. In deze leesclub gaat hij samen met het publiek dieper in op het aangrijpende verhaal van de hoofdpersonages Soumia en Luc. Heb je het boek gelezen en wil je graag met Ish in gesprek gaan daarover? Koop dan nu je ticket en breng je vragen mee naar de leesclub. ATTENTIE : dit is de grote leesclub in ... Lees meer »

‘Het moois dat we delen’ is de vierde roman van successchrijver en choreograaf Ish Ait Hamou. In deze leesclub gaat hij samen met het publiek dieper in op het aangrijpende verhaal van de hoofdpersonages Soumia en Luc.

Heb je het boek gelezen en wil je graag met Ish in gesprek gaan daarover? Koop dan nu je ticket en breng je vragen mee naar de leesclub.

ATTENTIE : dit is de grote leesclub in aanwezigheid van Ish. Dit is niet de sessie van de maandelijkse leeskring, zonder de aanwezigheid van Ish.

Origineel stond deze leesclub gepland op 2 maart '21 maar wegens maatregelen omtrent het coronavirus is die datum geannuleerd en werd er een nieuwe datum ingepland.

OPGELET, belangrijke info :

- Op voorhand tickets kopen is verplicht.
- Voor deze activiteit koop je tickets per bubbel. Je zit dus samen met de houders van de tickets die in één reservatie zijn aangekocht.
- Gelieve een mondmasker mee te nemen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Depot Deluxe
Nijverheidsstraat 27
2620 Hemiksem
zaterdag 9 oktober 2021 van 20:00 tot 21:30
IVEBICA Hemiksem-Schelle-Niel
€ 10,0
be.ticketgang.eu/orgFrameSaleNew.php?...
cultuur@ivebica.be
03 871 98 24
www.ivebica.be