u bent hier

Isabelle A, Guido Belcanto, Klaas Delrue - De Wereld van Bobbejaan

Amusementsmuziek


Tien jaar geleden overleed Bobbejaan Schoepen. Tijd voor een herdenking. Deze keer slaan Isabelle A, Guido Belcanto en Klaas Delrue (Yevgueni) de handen in elkaar om zijn wereld te doen herleven. Bobbejaan was onze eerste vedette en legde daarbovenop een ongelooflijk muzikaal parcours af. Hij was 'onze' cowboy, maar ook veel meer dan dat. We kennen allemaal Lichtjes van de Schelde, Eerbied ... Lees meer »

Tien jaar geleden overleed Bobbejaan Schoepen. Tijd voor een herdenking. Deze keer slaan Isabelle A, Guido Belcanto en Klaas Delrue (Yevgueni) de handen in elkaar om zijn wereld te doen herleven.

Bobbejaan was onze eerste vedette en legde daarbovenop een ongelooflijk muzikaal parcours af. Hij was 'onze' cowboy, maar ook veel meer dan dat. We kennen allemaal Lichtjes van de Schelde, Eerbied voor Jouw Grijze Haren, Café Zonder Bier en vele andere van zijn grootste hits.

Maar ook de minder bekende pareltjes verdienen het om terug voor het voetlicht gebracht te worden. Verwacht je niet aan een avondje gezapige nostalgie, maar denk aan een grandioze en hedendaagse ode aan het vakmanschap van één van onze allergrootste artiesten.

credits
zang: Isabelle A
zang, gitaar, mondharmonica: Guido Belcanto
zang, gitaar: Klaas Delrue

The Bobbejaan All Stars:
orgel, piano, chef d’Orchestre: Dominique Vantomme
bas, beatboxen: Sjang Coenen
drums, percussive: Karel de Backer
gitaar, banjo en vele snaarinstrumenten: Jo Mahieu
gitaar, ukulele, mandoline: Firmin Michiels

Om je veiligheid te garanderen hanteren wij strikt de veiligheidsmaatregelen die de overheid oplegt in het kader van de coronacrisis.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Cultuurhuis De Warande
Warandestraat 42
2300 Turnhout
zo 29 november 2020 van 14:00 tot 15:20 zo 29 november 2020 van 17:00 tot 18:20
Cultuurhuis De Warande
€ 20,0
014 41 69 91
www.warande.be