u bent hier

Introductieles windsurfen

Zwemmen en watersport


Altijd eens willen proberen, dat windsurfen? Neem deel aan één van onze introductielessen windsurfen in De Nekker (Mechelen). Je leert de basis in een groepsles van 3u. Je zal versteld staan van wat je allemaal hebt geleerd!! Pelican School is een watersportschool waar je onder begeleiding van gediplomeerde monitoren kan leren windsurfen, zeilen, suppen en kitesurfen. De focus ligt op ... Lees meer »

Altijd eens willen proberen, dat windsurfen? Neem deel aan één van onze introductielessen windsurfen in De Nekker (Mechelen). Je leert de basis in een groepsles van 3u. Je zal versteld staan van wat je allemaal hebt geleerd!!

Pelican School is een watersportschool waar je onder begeleiding van gediplomeerde monitoren kan leren windsurfen, zeilen, suppen en kitesurfen. De focus ligt op watersportkampen voor jongeren, maar iedereen kan ook lessen volgen of materiaal huren op één van onze drie locaties.

Windsurf-, zeil- en supschool De Nekker is gelegen aan het prachtige surfstrand in het provinciaal sport- en recreatiedomein De Nekker in Mechelen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Provinciaal Sport- en Recreatiecentrum De Nekker
Nekkerspoel-Borcht 19
2800 Mechelen
Van 1 april 2020 tot 30 september 2020
pelican school
€ 60,0
www.pelicanschool.be
info@pelican.be
0473 62 99 16