u bent hier

Intieme Kapelconcerten: Isabelle A & Daalman

Pop en rock


Isabelle A voorstellen is eigenlijk overbodig. Met nummers als ‘Wie ben jij’, ‘Jij mag altijd op me rekenen’, ‘Hé lekker beest’, ‘Blank of Zwart’ en vele anderen heeft ze een mooie hitverzameling bijeen gezongen. Ze werd de nieuwe zangeres van The Expendables in 2012. In 2013 richtte ze samen met Evi Goffin en Anneke van Hooff de groep De Grietjes op. Goffin verliet de groep en werd vervangen ... Lees meer »

Isabelle A voorstellen is eigenlijk overbodig. Met nummers als ‘Wie ben jij’, ‘Jij mag altijd op me rekenen’, ‘Hé lekker beest’, ‘Blank of Zwart’ en vele anderen heeft ze een mooie hitverzameling bijeen gezongen.

Ze werd de nieuwe zangeres van The Expendables in 2012. In 2013 richtte ze samen met Evi Goffin en Anneke van Hooff de groep De Grietjes op. Goffin verliet de groep en werd vervangen door achtereenvolgens Silvy De Bie, Esther Sels en Ianthe Tavernier. Begin 2018 hielden De Grietjes ermee op.

In 2016 stond Isabelle A 25 jaar op de planken. Ze deed ook mee met het derde seizoen van Liefde voor Muziek in 2017. Door de belangstelling van het programma Liefde voor Muziek kon Isabelle A optreden tijdens The Night of the Proms.

Na haar deelname aan Liefde voor muziek, volgde in de zomer van 2017 het album Zo zal het zijn. Isabelle A werd genomineerd als beste Solo Vrouw voor De Mia’s.

Momenteel vormt Isabelle A een nieuwe meidengroep Les Copines, samen met Ianthe Tavernier en zingt ze samen met haar liefdes- en zangpartner Daalman.

Daalman, het alter ego van de 42-jarige Davy Macquoi uit Laakdal, kon je voor het eerst in 2015 horen in de hoedanigheid van Nederlandstalige singer- songwriter. Na enkele jaren ‘onder de radar’ – zo titelde hij ook zijn EP uit 2017 – ging hij aan de slag met de producers van o.a. Tourist LeMC en Bart Peeters. Met hen werkt hij momenteel aan een full album. Gestaag dropt hij daaruit nieuwe songs, die je meteen herkent aan zijn typische melancholische sound. Daalman wil zijn fans graag vervoeren.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Kapel Merksplas-Kolonie
Kapelstraat 8
2330 Merksplas
donderdag 22 oktober 2020 van 19:30 tot 21:00
€ 14,05
be.ticketgang.eu/orgFrameSaleNew.php?...