u bent hier

Intiem concert op het binnenplein

18 +

Tekst en muziektheater, Amusementsmuziek, Actie en avontuur


De groep rond zanger/gitarist Steven van Gool brengt een luchtige mix van latinstijlen gezongen in ’t Algemeen-Verstaanbaar-Kempisch. Wegens coronamaatregelen raden wij u aan tijdig een ticket te reserveren. Normaal organiseren we in het kader van Vlaanderen Feest een groot parkfeest met optredens van tal van Nederlandstalige groepen. Ook de oorspronkelijke formule voor Vlaanderen Feest is ... Lees meer »

De groep rond zanger/gitarist Steven van Gool brengt een luchtige mix van latinstijlen gezongen in ’t Algemeen-Verstaanbaar-Kempisch. Wegens coronamaatregelen raden wij u aan tijdig een ticket te reserveren.

Normaal organiseren we in het kader van Vlaanderen Feest een groot parkfeest met optredens van tal van Nederlandstalige groepen. Ook de oorspronkelijke formule voor Vlaanderen Feest is jammer genoeg afgelast. Oorspronkelijk was er dit aar zelfs een Vlaamse wielerkoers gepland.  Uitbundig feestvieren zit er dit jaar niet in, maar rekening houdend met de maatregelen, kunnen we met enige trots toch een alternatief aanbieden.Het akoestisch project rond zanger/gitarist Steven van Gool, jullie misschien bekend als muzikant bij Raymond Van Het Groenewoud, Wawadadakwa, Campina Reggae of The Bonanzas, brengt een luchtige mix van latinstijlen gezongen in ’t Algemeen-Verstaanbaar-Kempisch. De teksten zijn vaak grappig, maar zeker niet onbenullig. Een optreden van de bende wordt vaak een ware belevenis met intieme momenten afgewisseld met jazzy swing.Veston bracht net voor de lockdown hun derde langspeler ‘Pardon’ uit. De nieuwe plaat klinkt helemaal anders dan de vorige door het zomerse geluid van de Cubaanse tres, de contrabas die vervangen werd door de elektrische bas van Michel Spiessens (El Juntacadàveres), de pompende grooves van Jo Zanders (DROM, LKMTiV), de percussie van Jan Buzzi  én de warme trompetten van Kris Van Hees (Bottle Of Moonshine, Evil Empire Orchestra).Dansen zit er vandaag jammer genoeg nog niet in, maar gezellig meewiegen is de boodschap!

Vlaanderen Feest | Veston
252 cc
Veltwijcklaan 252
2180 Ekeren
zondag 5 juli 2020om 16:00
252 CC
Bestel tickets
www.252cc.be/nl/event/74877/intiem-co...