u bent hier

Installatie Pjotr en de Wolfski in de Sint-Katelijnekerk - DE MAAN

Installatiekunst


De kleurrijke boom die centraal staat in de voorstelling ‘Pjotr en de Wolfski’ staat voor één keer buitenshuis. Een geluidsinstallatie wekt de muziek van Prokofiev de figuren tot leven terwijl Bruno Vanden Broecke ze stem geeft. Wentel je in een wervelende wereld met een waggelende eend op de klanken van de hobo, een sluipende kat vergezeld door klarinet, een dwarsfluit die een vogeltje doet ... Lees meer »

De kleurrijke boom die centraal staat in de voorstelling ‘Pjotr en de Wolfski’ staat voor één keer buitenshuis. Een geluidsinstallatie wekt de muziek van Prokofiev de figuren tot leven terwijl Bruno Vanden Broecke ze stem geeft.
Wentel je in een wervelende wereld met een waggelende eend op de klanken van de hobo, een sluipende kat vergezeld door klarinet, een dwarsfluit die een vogeltje doet fladderen, … en een strijkorkest dat Pjotr aanmoedigt bij zijn queeste.
Met de vertelstem van Bruno Vanden Broecke. Stemregie en tekst Stef De Paepe. Naar een bewerking/concept van Fernand Verreth en Willem Verheyden. Scenografie en spel Paul Contryn. Decor en figuren Paul Contryn, Lieve Van Luyck en Stéphane Vloebergh.

Waar: Sint-Katelijnekerk
Openingsuren: iedere dag, behalve woensdag, van 13u tot 17u
Duur: 45 minuten
Prijs: gratis, reserveren niet nodig
Max. 45 personen tegelijk

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Sint-Katelijnekerk
Sint-Katelijnestraat 78
2800 Mechelen
Van zo 4 oktober 2020 13:00 tot di 13 oktober 2020 17:00
Stad Mechelen
gratis
eur03.safelinks.protection.outlook.co...