u bent hier

Inschrijvingen JAZZ COMBO (schooljaar 2020-2021)

18 +

Tekst en muziektheater


Behoren componisten zoals Duke Ellington, Miles Davis en Herbie Hancock tot jouw grote iconen? Dan kan je zeker aansluiten bij onze nieuwe richting Jazz combo! Jazz combo is een groep die bestaat uit een melodische instrument (zang, blazers of minder typische instrumenten zoals viool, harmonica, …) en een ritmesectie (gitaar, piano of keys; contrabas of basgitaar en drums). Het repertoire is ... Lees meer »

Behoren componisten zoals Duke Ellington, Miles Davis en Herbie Hancock tot jouw grote iconen? Dan kan je zeker aansluiten bij onze nieuwe richting Jazz combo!
Jazz combo is een groep die bestaat uit een melodische instrument (zang, blazers of minder typische instrumenten zoals viool, harmonica, …) en een ritmesectie (gitaar, piano of keys; contrabas of basgitaar en drums).
Het repertoire is vooral swing en hangt ook af van de voorkeur van de interesse van de leerlingen en het niveau van de groep.
We leren de verschillende stijlen beheersen en improviseren .
Tijdens de lessen is er tijd om te focussen op het begeleiden, het spelen van thema's , het solderen, ritmische patronen te leren kennen, te luisteren en samen te spelen, groove'n, verschillende tessituur beheersen en structuur te bewaren
Het arrangement komt tot stand in samenspraak met de leerlingen en de leerkracht.
Voel je de Jazz vibes? Schrijf dan vlug in! En misschien kan de swing van de Golden Era van de jazz herleven.
Onze leerkrachten maakten fantastische promofilmpjes op onze facebookpagina www.facebook.com/amwdbornem/
Inschrijven kan https://www.bornem.be/product/1489/inschrijvingen-hoe-schrijf-ik-me-in

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Academie Muziek Woord & Dans
Sint- Amandsesteenweg 41
2880 Bornem
Van 1 juni 2020 tot 20 september 2020
€ 318,0
amwd@bornem.be
www.bornem.be/academie
03/890 69 55