u bent hier

Inschrijvingen Hedendaagse Dans (schooljaar 2020-2021)

6 +

Moderne dans


Maak kennis met de richting DANS aan de academie van Bornem. Een bruisende afdeling met klassieke en hedendaagse danslessen in Bornem én Sint-Amands. Vanaf 6 jaar leer je dansen, improviseren, zelf stukken maken en elk jaar treed je op in de mooiste kostuums en shmink. De artistieke training gebeurt onder leiding van de leukste en ervaren dansleerkrachten. Wisten jullie dat we één van de ... Lees meer »

Maak kennis met de richting DANS aan de academie van Bornem.
Een bruisende afdeling met klassieke en hedendaagse danslessen in Bornem én Sint-Amands. Vanaf 6 jaar leer je dansen, improviseren, zelf stukken maken en elk jaar treed je op in de mooiste kostuums en shmink.
De artistieke training gebeurt onder leiding van de leukste en ervaren dansleerkrachten. Wisten jullie dat we één van de weinige academies zijn met zoveel mannelijke dansleerkrachten, want vergeet niet, jongens dansen ook!

Vanaf 12 jaar kan je op pointes leren dansen,
Wil je vanaf je 15 jaar iets meer, dan kan je auditie doen voor de Becompagnie. Deze compagnie won al tal van prijzen in binnen en buitenland en mag op verschillende dansfestivals optreden.

Niemand is te oud om te leren dansen, want ook in onze volwassen klassen kan je terecht voor een wekelijkse portie dans.
Kom proeven van onze lessen in september, iedereen is welkom!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Academie Muziek Woord & Dans
Sint- Amandsesteenweg 41
2880 Bornem
Van 16 juni 2020 tot 20 september 2020
€ 318,0
amwd@bornem.be
www.bornem.be/academie
03/890 69 55