u bent hier

Inschrijvingen Academie Beeldende en Audiovisuele kunsten


Heb je er altijd al van gedroomd om zelf ‘iets’ met kunst te doen? Dan is nu inschrijven het beste cadeau voor jezelf! Kinderen vanaf 6 jaar kunnen naar het Beeldatelier. Vanaf 12 jaar zijn jongeren welkom in het gewone beeldatelier of het digitaal beeldatelier. Voor volwassenen vanaf 18 jaar biedt de Kunstacademie een ruime keuze aan artistieke opleidingen (tekenkunst, schilderkunst, ... Lees meer »

Heb je er altijd al van gedroomd om zelf ‘iets’ met kunst te doen? Dan is nu inschrijven het beste cadeau voor jezelf!

Kinderen vanaf 6 jaar kunnen naar het Beeldatelier. Vanaf 12 jaar zijn jongeren welkom in het gewone beeldatelier of het digitaal beeldatelier.

Voor volwassenen vanaf 18 jaar biedt de Kunstacademie een ruime keuze aan artistieke opleidingen (tekenkunst, schilderkunst, keramiek, levend model, projectatelier of digitaal beeldatelier). Zowel overdag als ’s avonds kan je er het creatieve beest in jezelf ontdekken! En afhankelijk van je vrije tijd opteer je voor een opleiding van 4u of 8u per week.

Ben je eerder op zoek naar een geleidelijke introductie in de wereld van de beeldende kunst? Dan kies je voor het Oriënterend atelier op maandag. Hier kan je gedurende 2 jaren rustig je eigen artistieke mogelijkheden en interesse op beeldend vlak ontdekken en kennis maken met uiteenlopende technieken en disciplines. (4 u/week)

Doorheen de leerjaren ga je samen met je medeleerlingen en onder leiding van onze kunstenaars/docenten je steeds meer verdiepen in één discipline tot je alle knepen van het vak onder de knie krijgt. Je leert er jouw persoonlijke beeldtaal en een eigen artistieke visie ontwikkelen. Er is geen enkele voorkennis nodig om les te volgen in onze ateliers.

Herinschrijvingen starten op 6 juni. Nieuwe leerlingen kunnen zich inschrijven vanaf zaterdag 13 juni. Dit kan online, telefonisch of na afspraak. Meer info vind je op onze website https://kunstacademie.geel.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Stedelijke Academie voor Beeldende en Audiovisuele Kunsten
Kollegestraat 118
2440 Geel
Van za 6 juni 2020 00:00 tot wo 30 september 2020 23:59
Academie Beeldende Kunst Geel
kunstacademie@geel.be
014 56 65 60
kunstacademie.geel.be