u bent hier

Infosessie Samen Zwanger Herentals

18 +

Gezondheid en zorg


Vrouwenwerking VIVA-SVV organiseert samen met De VoorZorg gratis interactieve infosessies voor zwangere vrouwen en hun omgeving. Ook jonge ouders zijn van harte welkom. Wat mag je verwachten? Een boeiende en gevarieerde sessie waar je als zwangere allerlei praktische zaken te weten komt! De ziekenfondsadviseur geeft je een handig overzicht over de actuele wetgeving betreft zwangerschap en ... Lees meer »

Vrouwenwerking VIVA-SVV organiseert samen met De VoorZorg gratis interactieve infosessies voor zwangere vrouwen en hun omgeving. Ook jonge ouders zijn van harte welkom.

Wat mag je verwachten?
Een boeiende en gevarieerde sessie waar je als zwangere allerlei praktische zaken te weten komt! De ziekenfondsadviseur geeft je een handig overzicht over de actuele wetgeving betreft zwangerschap en geboorte. Je maakt kennis met de diensten en voordelen van je ziekenfonds. Je beleeft ook een demo en extra info over de dienst Vroedkunde. We eindigen de sessie met een Well2DAY-diëtist die ‘feiten en fabels’ meegeeft over zwangerschap, geboorte en voeding.

Inschrijven is verplicht en de plaatsen zijn beperkt.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Well2Day-centrum
Zandstraat 42
2200 Herentals
za 9 mei 2020 van 10:00 tot 12:30 za 24 oktober 2020 van 10:00 tot 12:30
VIVA-SVV Socialistische Vrouwenvereniging
gratis
www.devoorzorg.be/antwerpen/gezond-ac...