u bent hier

Infocentrum: een duik in de haven van Antwerpen

6 +


Het MAS Havenpaviljoen is dé ambassadeurswoning van de hedendaagse haven en wil de leerlingen in de eerste plaats informeren en wegwijs maken in het uitgestrekte havengebied. Bekijk de panoramafilm en verken je route op de reuzegrote luchtfoto van de haven met onze nieuwe app Port of Antwerp Experience. Lees alle haveninfo op de aanraakschermen in de wanden en achterop de banken en speel een ... Lees meer »

Het MAS Havenpaviljoen is dé ambassadeurswoning van de hedendaagse haven en wil de leerlingen in de eerste plaats informeren en wegwijs maken in het uitgestrekte havengebied. Bekijk de panoramafilm en verken je route op de reuzegrote luchtfoto van de haven met onze nieuwe app Port of Antwerp Experience. Lees alle haveninfo op de aanraakschermen in de wanden en achterop de banken en speel een quiz. Je kan er ook een gratis exemplaar van de havenfietskaart afhalen en een handig havenkaartje met feiten & cijfers.
Wij bieden GRATIS en op maat van uw klas* een introductie van ca. 30 minuten aan op de reuzegrote luchtfoto. Ideaal om te combineren met een boottocht door de haven of een bezoek aan het MAS.
* 1ste tot 3de graad lager onderwijs en 1ste tot 3de graad middelbaar onderwijs

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart MAS Havenpaviljoen
Hanzestedenplaat 19
2000 Antwerpen
Van 4 januari 2018 tot 4 januari 2019
havenpaviljoen@portofantwerp.com
032297350
www.portofantwerp.com/nl/mashavenpavi...