u bent hier

Info wasbare luiers (online)

Opvoeding


Ontdek alles over het gebruik van wasbare luiers! Welke soorten zijn er? Hoe gebruik je ze? Tijdens de workshop krijg je praktische info om een persoonlijke keuze te maken op maat van jou levensstijl. Een samenwerking van de Kraamvogel en Klein Spook. Steeds meer mensen kiezen voor wasbare luiers. Ze zijn beter voor het milieu, beter voor het budget en beter voor je baby. Bovendien zijn ... Lees meer »

Ontdek alles over het gebruik van wasbare luiers! Welke soorten zijn er? Hoe gebruik je ze? Tijdens de workshop krijg je praktische info om een persoonlijke keuze te maken op maat van jou levensstijl. Een samenwerking van de Kraamvogel en Klein Spook.
Steeds meer mensen kiezen voor wasbare luiers. Ze zijn beter voor het milieu, beter voor het budget en beter voor je baby. Bovendien zijn kindjes met herbruikbare luiers sneller zindelijk.

Ontdek alles over het gebruik van wasbare luiers tijdens deze infosessie. Welke soorten zijn er? Hoe gebruik je ze? Dit en zoveel meer vragen komen aan bod. Je krijgt heel wat praktische info en een heleboel tips om zo een persoonlijke keuze te maken op maat van jou levensstijl.

Een samenwerking van de Kraamvogel en Klein Spook. Inschrijven kan via info@kleinspook.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart De Kraamvogel
Geuzenstraat 6
2000 Antwerpen
woensdag 10 maart 2021 van 20:00 tot 21:30
ECK De Kraamvogel
gratis
www.kraamvogel.be/workshops/in-de-kra...