u bent hier

Indisch koken

18 +

Creativiteit


In deze cursus leren we zelf Noord- en Zuid-Indische gerechten klaarmaken. Per les maken we een broodje, een bijgerecht, 3 hoofdgerechten, een dessert, een typisch sausje, rijst en 2 drankjes. We verorberen al dit lekkers onder een gezellige babbel waarbij je nog een dosis tips en trics te weten komt. Je ontdekt de geheimen van de curry’s, leert zelf ghee maken en leert de knepen om mooie ... Lees meer »

In deze cursus leren we zelf Noord- en Zuid-Indische gerechten klaarmaken. Per les maken we een broodje, een bijgerecht, 3 hoofdgerechten, een dessert, een typisch sausje, rijst en 2 drankjes. We verorberen al dit lekkers onder een gezellige babbel waarbij je nog een dosis tips en trics te weten komt.

Je ontdekt de geheimen van de curry’s, leert zelf ghee maken en leert de knepen om mooie ronde chapati’s te maken. Ook zal je leren wat specerijen meer te bieden hebben dan alleen hun heerlijke smaak.

Om de verschillende soorten ingrediënten beter te leren kennen, maken we op zondagvoormiddag een uitstap naar een Indische winkel.

Lesgeefster Ann heeft twee jaar lang in India gewoond. Daarna heeft ze nog vele jaren in een Indisch restaurant gewerkt. Zij leert je al de geheimen van de Indische keuken.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Vormingscentrum 't Dakhuus vzw
Bredabaan 696
2930 Brasschaat
Van 4 februari 2021 tot 6 mei 2021
info@dakhuus.org
036331696
www.dakhuus.org