u bent hier

Inclusief knuffelturnen


De Gezinsbond Hove organiseert een reeks "inclusief knuffelturnen" gebaseerd op de bewegingspedagogiek. Knuffelturnen is GENIETEN, VOELEN, ONTSPANNEN en BELEVEN! De nadruk ligt dus evenzeer op knuffelen als op turnen. Via speelse ontspannings- en behendigheidsoefeningen krijgen de kleuters met en zonder handicap samen met de (groot) ouder de gelegenheid in vertrouwde sfeer samen te bewegen! ... Lees meer »

De Gezinsbond Hove organiseert een reeks "inclusief knuffelturnen" gebaseerd op de bewegingspedagogiek. Knuffelturnen is GENIETEN, VOELEN, ONTSPANNEN en BELEVEN! De nadruk ligt dus evenzeer op knuffelen als op turnen. Via speelse ontspannings- en behendigheidsoefeningen krijgen de kleuters met en zonder handicap samen met de (groot) ouder de gelegenheid in vertrouwde sfeer samen te bewegen!

Data voor het voorjaar 2020: zondag 8, 15, 22 en 29 maart van 13u tot 14u in de turnzaal ‘Het Sportpark’, te Hove. 1ste verdiep, lift aanwezig Kinderen met en zonder handicap samen met hun ouders (of grootouders, tante, nonkel, peter, meter...) vanaf 1,5 jaar tot 3 jaar (of tot 6 jaar voor kinderen met een handicap, of na overleg met de lesgeefster). Draag gemakkelijk zittende kleding. We werken op blote voeten of sokken. Breng per duo een handdoek of matje mee. Dit zorgt voor een herkenbare plaats in de zaal en geeft een veilig gevoel. Inschrijving per e-mail (knuffelturnen@gezinsbondhove.be) en pas geldig na betaling op het rekeningnummer BE55 9733 7113 2744

Toon kaart Danszaal Sporthal
Paul Van Ostayenlaan
2540 Hove
van 08/03/20 tot 29/03/20 zo van 13:00 tot 14:00 (ma, di, woe, do, vrij, za gesloten)
Gezinsbond Hove
€ 35,0
knuffelturnen@gezinsbondhove.be
0472 57 77 81
www.gezinsbondhove.be/knuffelturnen/
www.gezinsbondhove.be/knuffelturnen