u bent hier

In Spite of Wishing and Wanting

1.9.0.0.0


In 1999 slaat In Spite of Wishing and Wanting in als een bom. Wim Vandekeybus maakt voor het eerst een voorstelling die niet gaat over de chemie tussen mannen en vrouwen, maar over een oerverlangen in een wereld met enkel mannen: woest, wild, naïef en speels. Bezwerende filmbeelden en danssequenties, ondersteund door de sensuele soundtrack van David Byrne, vloeien over in monologen over ... Lees meer »

In 1999 slaat In Spite of Wishing and Wanting in als een bom. Wim Vandekeybus maakt voor het eerst een voorstelling die niet gaat over de chemie tussen mannen en vrouwen, maar over een oerverlangen in een wereld met enkel mannen: woest, wild, naïef en speels. Bezwerende filmbeelden en danssequenties, ondersteund door de sensuele soundtrack van David Byrne, vloeien over in monologen over angst, verlangen naar geborgenheid en de magie van de slaap. Nu zet een volledig nieuwe cast zijn tanden in ...

In 1999 slaat In Spite of Wishing and Wanting in als een bom. Wim Vandekeybus maakt voor het eerst een voorstelling die niet gaat over de chemie tussen mannen en vrouwen, maar over een oerverlangen in een wereld met enkel mannen: woest, wild, naïef en speels. Bezwerende filmbeelden en danssequenties, ondersteund door de sensuele soundtrack van David Byrne, vloeien over in monologen over angst, verlangen naar geborgenheid en de magie van de slaap. Nu zet een volledig nieuwe cast zijn tanden in deze wereldtopper!

www.ultimavez.be

Schouwburg Ter Dilft
Sint-Amandsesteenweg 41-43
2880 Bornem
vrijdag 8 december 2017van 20:30 tot 22:30
Schouwburg Ter Dilft
€ 30,0
ccterdilft.ticketmatic.com/addevent.p...