u bent hier

In Perspectief: De oorsprong van religie (Online)

18 +

Samenleving


De bijeenkomsten van In Perspectief verruimen je blik en plaatsen feiten in een ander daglicht. Elke bijeenkomst gidst een deskundige ons doorheen een thema. We presenteren je een gezonde mix van kunst en cultuur, maatschappelijke kwesties en actuele thema's. Religie is misschien meer dan 700.000 jaar oud. Ze ontstond, als onderdeel van de reproductie van de kennis en de ideologie van de mens, ... Lees meer »

De bijeenkomsten van In Perspectief verruimen je blik en plaatsen feiten in een ander daglicht. Elke bijeenkomst gidst een deskundige ons doorheen een thema. We presenteren je een gezonde mix van kunst en cultuur, maatschappelijke kwesties en actuele thema's.
Religie is misschien meer dan 700.000 jaar oud. Ze ontstond, als onderdeel van de reproductie van de kennis en de ideologie van de mens, uit het dagelijks leven van jagers en verzamelaars. Maar wat de exacte oorsprong is van religie is altijd in nevels blijven hangen. Marc Vermeersch stelt op basis van archeologische vondsten en archeologisch onderzoek een oplossing voor.

In samenwerking met Stedelijke Openbare Bibliotheek Mechelen

Activity Members: Marc Vermeersch

Bron: UiTinVlaanderen.be

Marc Vermeersch
Toon kaart Vormingplus regio Mechelen
Adegemstraat 79-81
2800 Mechelen
dinsdag 10 november 2020 van 10:45 tot 12:30
Vormingplus regio Mechelen
€ 9,0
Sign Up
regiomechelen@vormingplus.be
015 44 41 00
http://www.vormingplus-regiomechelen.be/activiteit/6241
regiomechelen@vormingplus.be
www.vormingplus-regiomechelen.be