u bent hier

In gesprek met... Louis Van Dievel >> GEANNULEERD

18 +

Literatuur


T.g.v. de Covid-maatregelen van 27/10 wordt deze voorstelling geannuleerd. Wie tickets had, wordt persoonlijk door ons gecontacteerd i.v.m. terugbetaling. --- Louis Van Dievel bijt de spits af in een nieuwe reeks van ‘In gesprek met …’. Gastheer en bezieler is Bart De bruyn (ex-programmamaker Bladwijzer, RTV Kempen – Mechelen). Hij staat garant voor een aangename avond. In 2020 verschijnen van ... Lees meer »

T.g.v. de Covid-maatregelen van 27/10 wordt deze voorstelling geannuleerd. Wie tickets had, wordt persoonlijk door ons gecontacteerd i.v.m. terugbetaling.

---
Louis Van Dievel bijt de spits af in een nieuwe reeks van ‘In gesprek met …’. Gastheer en bezieler is Bart De bruyn (ex-programmamaker Bladwijzer, RTV Kempen – Mechelen). Hij staat garant voor een aangename avond.

In 2020 verschijnen van Louis Van Dievel twee nieuwe boeken: ‘De dokter is uw kameraad niet’, een biografictie over het leven van een ex-maoïst, en ‘Madeleine’ een tragikomedie over een poetsvrouw die het tot lifecoach schopt.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart CC 't Aambeeld
Della Faillelaan 34
2630 Aartselaar
donderdag 19 november 2020 van 20:15 tot 22:15
Cultureel Centrum Aartselaar
€ 8,0
ccaartselaar.recreatex.be/
bibliotheek@aartselaar.be
03/870.80.30
ccaartselaar.recreatex.be