u bent hier

In Dialoog : De slapelozen

Literatuur


Vier jaar geleden kon Annick Ruyts plots niet meer slapen. En ze is niet alleen, een op drie Belgen slaapt slecht of te weinig. Een probleem waar niet over wordt gepraat. Het riep bij Annick vragen op. Waarom slapen we? Wat veroorzaakt slapeloosheid?  Wat doen mensen om ‘s nacht in slaap te geraken, of net om wakker te blijven? Om een antwoord te vinden op die vragen heeft Annick 4 ... Lees meer »

Vier jaar geleden kon Annick Ruyts plots niet meer slapen. En ze is niet alleen, een op drie Belgen slaapt slecht of te weinig. Een probleem waar niet over wordt gepraat. Het riep bij Annick vragen op. Waarom slapen we? Wat veroorzaakt slapeloosheid?  Wat doen mensen om ‘s nacht in slaap te geraken, of net om wakker te blijven? Om een antwoord te vinden op die vragen heeft Annick 4 nachten nachtradio gemaakt met lotgenoten en experten, een tv-reeks gemaakt voor Canvas en een podcast. ...

Vier jaar geleden kon Annick Ruyts plots niet meer slapen. En ze is niet alleen, een op drie Belgen slaapt slecht of te weinig. Een probleem waar niet over wordt gepraat. Het riep bij Annick vragen op.

Waarom slapen we? Wat veroorzaakt slapeloosheid?  Wat doen mensen om ‘s nacht in slaap te geraken, of net om wakker te blijven?
Om een antwoord te vinden op die vragen heeft Annick 4 nachten nachtradio gemaakt met lotgenoten en experten, een tv-reeks gemaakt voor Canvas en een podcast. Annick schreef bovendien ook een boek.
Stof genoeg om haar ervaringen en inzichten mee te geven in een lezing.
I.k.v. ‘Samen Veerkrachtig’

Bib Ter Dilft
6 – 5 euro
-19 jaar: 3 euro

Omwille van de coronamaatregelen kan je momenteel nog geen tickets bestellen voor deze activiteit. Van zodra we voldoende zekerheid hebben, start de ticketverkoop. We houden iedereen op de hoogte via onze website, nieuwsbrief en sociale media.

BIB Bornem
Sint-Amandsesteenweg 41-43
2880 Bornem
donderdag 1 oktober 2020van 20:00 tot 21:30
BIB Bornem
apps.ticketmatic.com/widgets/ter_dilf...