u bent hier

ImpulZ

1 +

Meerdere kunstvormen


‘ImpulZ’, een interactieve dansvoorstelling met de allerjongsten aan de knoppen, een danser en een geluidsdokter. Wie geeft het startsignaal en wie reageert op wat of wie? ‘ImpulZ’, een interactieve dansvoorstelling met de allerjongsten aan de knoppen, een danser en een geluidsdokter. Wie geeft het startsignaal en wie reageert op wat of wie? Een maffe creatie waar alles kan, maar niets moet. ... Lees meer »

‘ImpulZ’, een interactieve dansvoorstelling met de allerjongsten aan de knoppen, een danser en een geluidsdokter. Wie geeft het startsignaal en wie reageert op wat of wie?


‘ImpulZ’, een interactieve dansvoorstelling met de allerjongsten aan de knoppen, een danser en een geluidsdokter. Wie geeft het startsignaal en wie reageert op wat of wie?

Een maffe creatie waar alles kan, maar niets moet. Een unieke ervaring in het hier en nu, want het zal nooit meer hetzelfde zijn.

Stel je voor, een geluidsdokter met een verzameling uitvindingen. Instrumenten die bestuurd worden vanop afstand. Ze maken enkel muziek als jij op de knop duwt.

Stel je voor, een danser die wacht op die muziek om op te kunnen dansen. Hij kan dus enkel dansen wanneer jij op die knop duwt.

En wat gebeurt er als er niemand duwt?

Elke voorstelling is dus uniek! Een bijzondere ervaring voor de peuters en kleuters.


productie Theater De Spiegel

regisseur, choreograaf, concept Anke Zijlstra

klankarchitect, muzikant, decor Youri Van Uffelen

dans Romeo Lothy Bampende of Hernán Mancebo Martínez

artistieke coaching Karel Van Ransbeeck

met steun van de Belgische Tax Shelter

Theater De Spiegel
Liers Cultuurcentrum - CC De Mol
Aarschotsesteenweg 3
2500 Lier
zo 13 december 2020om 11:00zo 13 december 2020om 14:00
liers cultuurcentrum
€ 2,4
Bestel tickets Bestel tickets
03 488 06 79
info@lierscultuurcentrum.be
03 480 06 36(fax)
www.lierscultuurcentrum.be