u bent hier

Imagine Raymond

Jazz en blues


Hoewel Raymond Scott bij het grote publiek geen belletje doet rinkelen, zit zijn muziek in het collectief geheugen. Want wie kent niet de maffe deuntjes die de tekenfilm begeleiden van Bugs Bunny, Daffy Duck en andere Looney Tunes? Scott was een synthesizerpionier. Hij was even geniaal in het componeren van akoestische populaire muziek als in het uitvinden van en componeren op elektronische ... Lees meer »

Hoewel Raymond Scott bij het grote publiek geen belletje doet rinkelen, zit zijn muziek in het collectief geheugen. Want wie kent niet de maffe deuntjes die de tekenfilm begeleiden van Bugs Bunny, Daffy Duck en andere Looney Tunes?
Scott was een synthesizerpionier. Hij was even geniaal in het componeren van akoestische populaire muziek als in het uitvinden van en componeren op elektronische instrumenten.
Met Imagine Raymond worden zowel zijn akoestische jazzcomposities als zijn elektronische muziek belicht. Filmmaker Victor Van Rossem bewerkt live beeldmateriaal om het concert te begeleiden.

Met: Mattias Laga (klarinet), Jon Birdsong (cornet), Michel Mast (sax), Stijn Engels (piano), Xavier Verhelst (contrabas), Jonathan Callens (drums), Dijf Sanders (electronica), Victor Van Rossem (beeld)
i.s.m. NONA

Toon kaart Cultuurcentrum Mechelen - Auditorium
Minderbroedersgang 5
2800 Mechelen
di 17/04/18 van 20:30 tot 22:30
Cultuurcentrum Mechelen
€ 9,0
070 22 28 00
brugge.iticketsro.com/ccmechelen/nl-N...