u bent hier

Ik wens, jij wenst, wij wensen - Je eigen postkaartjes maken

Creativiteit, Kunst en kunsteducatie


Op het einde van deze reeks heb je een tiental zelfgemaakte postkaartjes, met persoonlijke boodschappen, waarmee je al je geliefden kan verrassen. Stiekem zullen het kleine kunstwerkjes zijn. Verlangen, van plan zijn, willen, reikhalzen, vragen, toewensen, hopen dat iemand jou een kaartje stuurt met de liefste wensen. Wie droomt daar niet van? Hoe lang geleden is het dat je een mooi kaartje ... Lees meer »

Op het einde van deze reeks heb je een tiental zelfgemaakte postkaartjes, met persoonlijke boodschappen, waarmee je al je geliefden kan verrassen. Stiekem zullen het kleine kunstwerkjes zijn.

Verlangen, van plan zijn, willen, reikhalzen, vragen, toewensen, hopen dat iemand jou een kaartje stuurt met de liefste wensen. Wie droomt daar niet van? Hoe lang geleden is het dat je een mooi kaartje kreeg via de post? Laten we er zelf mee beginnen. Laten we zelf geïllustreerde (wens)kaarten maken.

Je leert via verschillende illustratieve technieken jouw hoogsteigen beeldtaal te vinden. In elke sessie werken we met een andere techniek. We gaan met acryl werken, met kleurpotlood op zwart papier, monotype en collage.

Op het einde van de reeks heb je een tiental zelfgemaakte originele postkaartjes, met persoonlijke boodschappen, waarmee je al je geliefden kan verrassen.

Lesgever - Lies Jacobs 

Toon kaart Cultuurcentrum Zwaneberg
Cultuurplein 1
2220 Heist-op-den-Berg
ma 19/04/21 om 19:00 ma 26/04/21 om 19:00 ma 03/05/21 om 19:00
Cultuurcentrum Zwaneberg Heist-op-den-Berg
€ 50,0
info@zwaneberg.be
015 25 07 70
www.zwaneberg.be/e1767/je-eigen-postk...