u bent hier

I Still Believe

9 +

Drama


Wanneer Jeremy, een beginnende popster, Melissa leert kennen lijkt niets hun prille liefde in de weg te staan. Wanneer bij Melissa kanker wordt vastgesteld breken moeilijke tijden aan voor het jonge koppel. Ondanks de tegenslagen kan niets zijn liefde voor haar doen wankelen. ‘I Still Believe’ is een op waarheid gebaseerd verhaal waar liefde, maar vooral ook hoop, centraal staan. In de film ‘I ... Lees meer »

Wanneer Jeremy, een beginnende popster, Melissa leert kennen lijkt niets hun prille liefde in de weg te staan. Wanneer bij Melissa kanker wordt vastgesteld breken moeilijke tijden aan voor het jonge koppel. Ondanks de tegenslagen kan niets zijn liefde voor haar doen wankelen. ‘I Still Believe’ is een op waarheid gebaseerd verhaal waar liefde, maar vooral ook hoop, centraal staan.

In de film ‘I Still Believe’ wordt het waargebeurde verhaal van de christelijke zanger Jeremy Camp en zijn vrouw Melissa verteld. De film is vernoemd naar het gelijknamige lied dat Camp schreef en waar miljoenen albums van werden gekocht.

De chemie tussen de hoofdrolspelers spat van het scherm af. Liefhebbers van Jeremy Camp en Hillsong-achtige nummers zullen bovendien genieten van de muziek in de film.

Toon kaart Cultuurcentrum Zwaneberg
Cultuurplein 1
2220 Heist-op-den-Berg
za 13/03/21 om 15:00, om 20:00
Cultuurcentrum Zwaneberg Heist-op-den-Berg
€ 6,0
apps.ticketmatic.com/widgets/cultuurc...
info@zwaneberg.be
015 25 07 70
www.zwaneberg.be/e1918/i-still-believe