u bent hier

Huisdierengeheimen 2 5+

6 +

Cinefiel


Opnieuw volgen wij de hilarische avonturen van de trouwe terriër Max, de slome kat Chloe, het snoezige dwergkeeshondje Gidget, mopshond en lady-killer Mel, de knorrige bastaard Duke, de onnozele cavia Norbert en het schattige maar gestoorde konijntje Sneeuwbal. De trouwe terriër Max staat voor grote veranderingen in zijn leven. Zijn eigenaar is nu getrouwd en heeft een peuter, Liam. Max is zo ... Lees meer »

Opnieuw volgen wij de hilarische avonturen van de trouwe terriër Max, de slome kat Chloe, het snoezige dwergkeeshondje Gidget, mopshond en lady-killer Mel, de knorrige bastaard Duke, de onnozele cavia Norbert en het schattige maar gestoorde konijntje Sneeuwbal.


De trouwe terriër Max staat voor grote veranderingen in zijn leven. Zijn eigenaar is nu getrouwd en heeft een peuter, Liam. Max is zo bezorgd over de bescherming van de jongen dat hij een zenuwtik ontwikkelt. Tijdens een familiebezoek aan de boerderij ontmoeten Max en zijn vriend Duke honden-intolerante koeien, vijandige vossen en een angstaanjagende kalkoen, wat zijn angst alleen maar vergroot. Gelukkig wordt Max begeleid door Rooster, een ervaren boerderijhond die hem dwingt zijn neuroses op te geven, zijn innerlijke alfa te vinden en Liam iets meer vrijheid te geven.

 

Ondertussen, terwijl haar hospita weg is, probeert de dappere Gidget Max's favoriete speeltje te redden van een met katten gevulde flat met behulp van haar katachtige vriendin, Chloe, die de geneugten van kattenkruid heeft ontdekt.  

 

En Snowball, een gek maar schattig konijn, denkt dat hij een echte superheld is nadat zijn minnares Molly hem in een superheldenpyjama heeft gekleed. Maar als Daisy, een onverschrokken Shih Tzu, Sneeuwbal om hulp komt vragen op een gevaarlijke missie, moet hij de moed hebben om de held te worden die hij zegt te zijn.  

 

Zullen Max, Snowball, Gidget en de rest van de bende de moed vinden om hun grootste angsten onder ogen te zien?

Chris Renaud
Cultuurcentrum Merksem / Concertzaal
Nieuwdreef 135
2170 Merksem
woensdag 28 april 2021om 14:00
Cultuurcentrum Merksem | CC Merksem
€ 5,0
Bestel tickets
www.ccmerksem.be/nl/event/73135/chris...