u bent hier

Hot Feet Collective - Lindy hop night

18 +

Jazz en blues


Hot Feet Collective is een verzameling jazzcats uit verschillende windstreken die hun sporen verdiend hebben bij o.a. Brussels Jazz Orchestra en The Jacquelines. Ze zijn ontstaan in de schoot van de Hot Feet Friday-dansavonden en spelen een aanstekelijke mix van oude en nieuwe nummers, bekende en minder bekende jazz-tunes… van “Take The A-Train” tot “Smells Like Teen Spirit”. Ze komen naar ... Lees meer »

Hot Feet Collective is een verzameling jazzcats uit verschillende windstreken die hun sporen verdiend hebben bij o.a. Brussels Jazz Orchestra en The Jacquelines.

Ze zijn ontstaan in de schoot van de Hot Feet Friday-dansavonden en spelen een aanstekelijke mix van oude en nieuwe nummers, bekende en minder bekende jazz-tunes… van “Take The A-Train” tot “Smells Like Teen Spirit”.

Ze komen naar Schelle voor een heuse lindy-hop-avond. De bezetting van de band varieert van concert tot concert, wat het even verrassend maakt voor het publiek als voor de muzikanten zelf.

Of je nu zittend wil genieten of je jouw dansbenen helemaal wil losgooien, het wordt zonder twijfel een zeer sfeervol concert. Het optreden start om 20u.

Wil je je laten gaan maar heb je nog niet veel ervaring met lindy hop? Neem dan met jouw concertticket deel aan de gratis initiatie lindy hop die start om 19u.

Origineel stond de Lindy hop night met het concert van Hot Feet Collective gepland op 27 juni '20 maar wegens maatregelen omtrent het coronavirus is die datum geannuleerd en werd er een nieuwe datum ingepland.

OPGELET, belangrijke info :

- Op voorhand tickets kopen is verplicht.
- Voor deze activiteit koop je tickets per bubbel. Je zit/danst dus samen met de houders van de tickets die in één reservatie zijn aangekocht.
- Gelieve een mondmasker mee te nemen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart De tuin van Heemmuseum Bystervelt
Peperstraat 48
2627 Schelle
zaterdag 29 mei 2021 van 19:00 tot 22:00
IVEBICA Hemiksem-Schelle-Niel
€ 6,0
be.ticketgang.eu/orgFrameSaleNew.php?...
cultuur@ivebica.be
03 871 98 24
www.ivebica.be