u bent hier

hormoonyoga

18 +


Een natuurlijke balans voor vrouwen in de overgang. Ik organiseer deze reeks voor vrouwen in de menopauze, die te maken krijgen met kwaaltjes en hier een natuurlijke remedie voor zoeken. Vaak blijken het symptomen van de overgang te zijn en gaan vrouwen zich vaak wat onzeker voelen met het zicht op deze nieuwe levensfase. Hormoonyoga is een eenvoudige deugddoende manier om via beweging dichter ... Lees meer »

Een natuurlijke balans voor vrouwen in de overgang.
Ik organiseer deze reeks voor vrouwen in de menopauze, die te maken krijgen met kwaaltjes en hier een natuurlijke remedie voor zoeken. Vaak blijken het symptomen van de overgang te zijn en gaan vrouwen zich vaak wat onzeker voelen met het zicht op deze nieuwe levensfase.
Hormoonyoga is een eenvoudige deugddoende manier om via beweging dichter bij jezelf te komen. Je ondersteunt jezelf fysiek en met zachte aandacht in deze soms wat woelige periode.
Hormoonyoga heractiveert de algemene gezondheid en vitaliteit en kan van pas komen voor vrouwen die pas de overgang denken te zien aankomen, soms ook vervroegd op jonge leeftijd, als ook voor vrouwen die reeds lang geleden in de overgang kwamen.
Deze introductiereeks helpt je op weg om zelf thuis te oefenen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart De Danserij
struikheidestraat 9
2812 Muizen (Mechelen)
Van 30 september 2020 tot 28 oktober 2020
De Danserij
€ 100,0
www.danserij.be/hormoonyoga.html