u bent hier

Hondencafé en -wandeling

Atletiek, wandelen en fietsen


Het vrijetijdscentrum opent de deuren voor honden en hun eigenaars. Onze bar is de hele dag geopend voor een hapje en een drankje met specialiteiten op maat van je viervoeter. Dierenartsassistente Karen de Vos staat klaar om vragen over je huisdier te beantwoorden. Ook zijn er wandelroutes op maat. Vandaag opent het vrijetijdscentrum de deuren voor iedereen vergezeld van zijn of haar trouwste ... Lees meer »

Het vrijetijdscentrum opent de deuren voor honden en hun eigenaars. Onze bar is de hele dag geopend voor een hapje en een drankje met specialiteiten op maat van je viervoeter. Dierenartsassistente Karen de Vos staat klaar om vragen over je huisdier te beantwoorden. Ook zijn er wandelroutes op maat.

Vandaag opent het vrijetijdscentrum de deuren voor iedereen vergezeld van zijn of haar trouwste vriend, de hond. Onze bar is de hele dag geopend voor een hapje en een drankje met specialiteiten op maat van je viervoeter. Zit je met een vraag over hondenverzorging? Dan ben je aan het goede adres want hondentrimster en dierenartsassistente Karen de Vos heeft op de meeste vragen wel een antwoord.


Schrijf je ook zeker in voor de wandeling: Voor elke viervoeter is er een geschikte route, namelijk 3 km, 5 km, 8 km of 14,5 km. Alle wandelende honden krijgen een dog-goodiebag mee naar huis, aangeboden door Edgard en Cooper.

 

Evenement
Foyer De Schelde
De Keyserhoeve 66
2040 Zandvliet
zondag 18 oktober 2020om 09:00
Vrijetijdscentrum De Schelde
€ 3,0
Bestel tickets
www.vrijetijdscentrumdeschelde.be/nl/...