u bent hier

Holebibib nodigt uit: Hetty Kleinloog - Volle kracht

Literatuur


In december nodigt de Holebibib de Nederlandse schrijfster Hetty Kleinloog uit om haar boek Volle kracht te komen voorstellen. ' Op zondagmiddag 15 december leest auteur Hetty Kleinloog voor uit haar nieuwste roman Volle kracht en beantwoordt zij vragen over de inhoud en over het schrijfproces. We interviewen haar en ze zal voorlezen uit haar boeken. Boekhandel Kartonnen Dozen zal aanwezig ... Lees meer »

In december nodigt de Holebibib de Nederlandse schrijfster Hetty Kleinloog uit om haar boek Volle kracht te komen voorstellen.
'
Op zondagmiddag 15 december leest auteur Hetty Kleinloog voor uit haar nieuwste roman Volle kracht en beantwoordt zij vragen over de inhoud en over het schrijfproces. We interviewen haar en ze zal voorlezen uit haar boeken. Boekhandel Kartonnen Dozen zal aanwezig zijn om de boeken te verkopen.

Haar Volle-Trilogie vertelt het verhaal van vijf vrouwen op leeftijd: Danny, Wanda, Lies, Anneke en Greetje. Ze ontmoeten elkaar op de begraafplaats, waar ze bloemen leggen op de graven van hun overleden geliefden. Gesterkt door elkaar nemen ze een besluit: ze zijn weer zo jong als ze zich voelen en gaan overdoen wat overgedaan moet worden.
Dat de liefde tussen twee van de dames zou opbloeien had niemand kunnen voorspellen. Maar als de vlam eenmaal tussen hen is overgeslagen is er geen houden meer aan.
Volle kracht is een boek vol (lesbische) liefde en erotiek, een roman over samen ouder worden en jong blijven.

Uit: Volle kracht
Eindelijk weer eens sterren gezien. Lies ligt verzaligd, naakt in Wanda’s armen. Pas toen haar vriendin haar lippen op die van haar drukte en hun tongen rondjes begonnen te draaien, besefte ze hoezeer ze het zoenen gemist heeft. Ze heeft weleens gelezen dat echtparen na zoveel jaar bijna nooit meer tongzoenden en was er bang voor dat dat bij Wanda en haar ook zou gebeuren. Ik wil altijd haar minnares blijven, beseft ze terwijl ze met een vinger een lijn volgt, via het zachte, verende buikvlees rond haar navel naar het dwarse streepje boven haar dunne schaamhaar. Zelfs als we getrouwd zijn.'

Foto verstrekt door Hetty Kleinloog.

Dit is een gratis event, geen inschrijvingen/tickets.

Dit event wordt gesteund door Stad Antwerpen en Centrum Gelijke Kansen Vlaanderen.

De locatie is toegankelijk voor mensen met een rolstoel. Indien je vragen hebt over de toegankelijkheid, kan je ons altijd mailen via info@hetrozehuis.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Het Roze Huis - Antwerpse Regenboogkoepel
Draakplaats 1
2018 Antwerpen 18
zondag 15 december 2019 van 16:00 tot 16:00
Het Roze Huis - Antwerpse Regenboogkoepel
gratis