u bent hier

Holebibib - Leesclub - Bridget Collins - De boekbinder

Literatuur


Het heeft even geduurd maar de Holebibib organiseert de Leesclub terug. We nodigen jullie graag terug uit om samen met ons De Boekbinder van Bridget Collins te bespreken. Stel dat je verdriet kunt wissen. Stel dat je pijn kunt vergeten. Stel dat je een geheim kunt verbergen. Voor altijd! Emmett, een jonge boerenzoon, gaat in de leer bij een boekbindster. Zij weet dat hij de aangeboren gave ... Lees meer »

Het heeft even geduurd maar de Holebibib organiseert de Leesclub terug. We nodigen jullie graag terug uit om samen met ons De Boekbinder van Bridget Collins te bespreken.

Stel dat je verdriet kunt wissen. Stel dat je pijn kunt vergeten. Stel dat je een geheim kunt verbergen. Voor altijd! Emmett, een jonge boerenzoon, gaat in de leer bij een boekbindster. Zij weet dat hij de aangeboren gave heeft om herinneringen van mensen te wissen en in een boek vast te leggen. Een dergelijk boek kan zowel in goede als verkeerde handen vallen. Op een dag doet Emmett een verbijsterende ontdekking. In een kluis onder de werkplaats van zijn mentor ontdekt hij een boek met zijn eigen naam erop.
Een onvergetelijke historische roman die zich afspeelt in het Engeland van voor de industriële revolutie.

Zegt je dit wel iets? Lees het boek en bespreek deze samen met de andere leden van de Leesclub.

De leeclub zal omwille van de coronamaatregelen doorgaan op zolder (Draakplaats 1) en niet in de de Holebibib (Draakplaats 2). Er is handgel en we houden 1.5 meter afstand.

Deze locatie is niet toegankelijk voor mensen met een rolstoel. Indien je vragen hebt over de toegankelijkheid kan je altijd mailen naar info@hetrozehuis.be

Dit event wordt gesteund door Stad Antwerpen en Centrum Gelijke Kansen Vlaanderen.

Dit is een gratis event, geen inschrijvingen/tickets.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Het Roze Huis - Antwerpse Regenboogkoepel
Draakplaats 1
2018 Antwerpen 18
zondag 19 juli 2020 van 13:30 tot 15:00
Het Roze Huis - Antwerpse Regenboogkoepel
gratis