u bent hier

Hoffelijkheidsactie 2016

Opvoeding


Met de Hoffelijkheidsactie willen wij de week van de Hoffelijkheid in het verkeer promoten. Het verkeer is een ontmoetingsplaats voor verschillende weggebruikers. In deze ruimte moeten alle weggebruikers respect voor elkaar tonen, zodat iedereen veilig en zonder stress op zijn bestemming aankomt. Met deze actie zullen wij het publiek bewust maken over ons gedrag in het verkeer. Lees meer »

Afleiding in het verkeer is een van de oorzaken van verkeersongevallen. We willen nog snel op dat berichtje antwoorden die we net hebben ontvangen of snel onze mails checken. Maar dat is niet zonder gevaar! De Responsible Young Drivers zijn in het bezit van de Distracted Driving Game. Het afleidingsspel waarbij deelnemers bepaalde vorm- en kleurcombinaties moeten maken terwijl ze bijkomende taken krijgen. Het wordt snel duidelijk dat onze concentratie voor een bepaalde taak vermindert wanneer onze aandacht verdeelt is over twee of meer taken.

Kom op 19 maart 2016 zeker langs en geniet van de leuke workshops rond verkeersveiligheid. Je kan ons die dag vinden op De Meir.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Groenplaats Antwerpen
Groenplaats 1
2000 Antwerpen
za 19/03/16 van 12:00 tot 17:00
Reson
gratis
02/513 39 94
www.responsibleyoungdrivers.be