u bent hier

Historische Zomerwandeling

Geschiedenis


De zomerwandeling start vanaf het kerkhof van Borsbeek aan de de Robianostraat om 13.30 uur en eindigt na ongeveer twee uur aan het Parochiecentrum van Sint-Jan Berchmans. Nominatief inschrijven is nodig gezien het beperkt aantal deelnemers per wandeling (max. 40) en om de eventuele besmettingstracering toe te laten mocht dat nodig zijn. Je kan ook bij je inschrijving meegeven, indien de ... Lees meer »

De zomerwandeling start vanaf het kerkhof van Borsbeek aan de de Robianostraat om 13.30 uur en eindigt na ongeveer twee uur aan het Parochiecentrum van Sint-Jan Berchmans.
Nominatief inschrijven is nodig gezien het beperkt aantal deelnemers per wandeling (max. 40) en om de eventuele besmettingstracering toe te laten mocht dat nodig zijn.
Je kan ook bij je inschrijving meegeven, indien de eerste wandeling volzet is, dat je een optie neemt voor de tweede datum.
Deelnameprijs: 5,00€ per deelnemer en hiervoor ontvang je een brochure per ‘deelnemersgroep’ en bij het eindpunt een frisdrankje. We dragen allemaal een mondmasker en respecteren de sociale afstand daar waar nodig en volgen het verkeersreglement tijdens de wandeling.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart begraafplaats
de Robianostraat
2150 Borsbeek
zo 26 juli 2020 van 13:30 tot 16:00 zo 2 augustus 2020 van 13:30 tot 16:00
DocC Borsbeek
€ 5,0
eddy.gybels@telenet.be