u bent hier

Het lelijke eendje (Poppenspel voor 4-10 jaar)

4 +

Figuren en poppentheater


Een oeroud sprookje in eigentijdse vormgeving. Het lelijke eendje wordt in een fout nest geboren. Iedereen pest hem, want hij is lelijk en helemaal anders. Dan trekt hij helemaal alleen de wijde wereld in. Door Figurentheater Propop Het lelijke eendje wordt in een fout nest geboren. Iedereen pest hem, want hij is lelijk en helemaal anders. Dan trekt hij helemaal alleen de wijde wereld in. Hij ... Lees meer »

Een oeroud sprookje in eigentijdse vormgeving. Het lelijke eendje wordt in een fout nest geboren. Iedereen pest hem, want hij is lelijk en helemaal anders. Dan trekt hij helemaal alleen de wijde wereld in.

Door Figurentheater Propop
Het lelijke eendje wordt in een fout nest geboren. Iedereen pest hem, want hij is lelijk en helemaal anders. Dan trekt hij helemaal alleen de wijde wereld in. Hij komt vriendelijke mensen en dieren tegen, maar ook gevaarlijke en gemene, die hem pesten, net als de eendjes. Het wordt herfst en winter en koud, heel erg koud. En dan, als het lente wordt en warmer, is het lelijke eendje een mooie zwaan geworden en iedereen houdt van hem.

Met een heleboel poppen wordt er vorm gegeven aan de levensloop van het lelijke eendje. Dit tafelpoppenspel wordt gespeeld op een groot hellend vlak, dat per seizoen van sfeer verandert. Het lijkt zelfs of de poppen soms op eigen kracht bewegen.De beelden zijn sober en sterk visueel. Er worden alle mogelijke technieken gebruikt om de poppen te laten zwemmen, lopen en vliegen.

Paul Wouters, Charlotte Alles, Ruud Alles
Toon kaart De Poppenzaal
Steenweg op Oosthoven 114
2300 Turnhout
wo 11 november 2020 van 14:30 tot 16:00 zo 15 november 2020 van 10:30 tot 12:00 wo 5 mei 2021 van 14:30 tot 16:00 zo 9 mei 2021 van 10:30 tot 12:00
Figurentheater Propop
€ 7,0
Bestel tickets
www.propop.be/de-poppenzaal/familievo...
info@propop.be
+32 14 423322
www.propop.be
www.propop.be/Voorstellingen/Eendje.htm