u bent hier

Het grote Sint en Pietenspel


Wij zijn op zoek naar het strafste Pietengezin! Doe mee met ons online spel en neem het op tegen gezinnen uit jouw buurt, ten voordele van het goede doel. Trek je slimme, creatieve en zotte schoenen aan! Aan de hand van denk, doe en verzamelopdrachten dagen we jou en je gezin uit. Haal de hoogste score en behaal de titel van strafste Pietengezin uit jouw regio. Tijdens ons online spel krijg je ... Lees meer »

Wij zijn op zoek naar het strafste Pietengezin! Doe mee met ons online spel en neem het op tegen gezinnen uit jouw buurt, ten voordele van het goede doel. Trek je slimme, creatieve en zotte schoenen aan! Aan de hand van denk, doe en verzamelopdrachten dagen we jou en je gezin uit. Haal de hoogste score en behaal de titel van strafste Pietengezin uit jouw regio.

Tijdens ons online spel krijg je als deelnemend gezin een lijst met doe-, zoek- en denkopdrachten. Op 05/12 krijg jij 90 minuten om zoveel mogelijk; dingen te zoeken, opdrachten uit te beelden, gekke groepsfoto’s door te sturen, raadsels op te lossen en zoveel meer. Jij en jouw gezin kiezen welke opdrachten je uitvoert en welke niet. De foto’s of oplossingen van raadsels stuur je via Facebook Messenger door aan Sint&Piet. Je verdient punten voor elke opdracht die je goed uitvoert. Behaal jij de hoogste score? Strijd voor de titel Strafste Pietengezin en kom op voor je eigen goed gekozen goed doel. Hoe? Bij de inschrijving kies je als gezin een lokaal goed doel dat je graag wilt steunen. Het inschrijvingsgeld dat je betaalt (€5,- voor leden, €7,- voor niet-leden, €2,- voor houders van een Uit- of Vrijetijdspas), wordt gebruikt om het lokale goede doel te steunen. De winnaar van ons spel krijgt het voorrecht zijn of haar goed doel voor te dragen. De opbrengst van het spel wordt integraal doorgestort aan het jouw gekozen goed doel! Geen inspiratie voor een goed doel? Steun dan PIET GAAT 1000km FIETSEN voor KOM OP TEGEN KANKER en steun zo een lokaal goed doel. info: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3785436914821800&id=100000665856761&sfnsn=mo Wat heb je verder nog nodig?: Een tablet of smartphone en een Facebook Messenger account om te kunnen communiceren met Sint en Piet. Je speelt vanuit je eigen huis, met je eigen bubbel, je hoeft je dus niet te verplaatsen. Schrijf je snel in en ga de uitdaging aan! Sint en Piet kijken alvast uit naar jullie knotsgekke antwoorden! Schrijf je in voor 30/11 en garandeer je plekje in ons spel. Inschrijvingen kunnen nadien nog doorlopen voor zover we plaats hebben in onze spelkamers. Het is mogelijk dat je elders nog een vrije plaats inneemt bij een andere afdeling. Dit heeft geen invloed op je spelervaring of je kansen om te winnen. In de week voor het spel aanvangt, ontvangt u een bevestigingsmail met de nodige aanmeld gegevens. In deze mail vindt u ook een handige handleiding hoe u op het spel kan inloggen.

Toon kaart Omgeving Meerle
....
2328 Meerle
za 05/12/20 van 15:30 tot 17:00
Gezinsbond Meerle
€ 7,0
gezinsbondmeerle2013@gmail.com
032953309
meerle.gezinsbond.be/
meerle.gezinsbond.be