u bent hier

Het grote Sint en Pietenspel


Wij zijn op zoek naar het strafste Pietengezin! Tijdens het online spel neem jij het op tegen gezinnen uit jouw buurt en dit ten voordele van het goede doel. Trek je slimme, creatieve en zotte schoenen aan! Aan de hand van denk, doe en verzamelopdrachten dagen we jou en je gezin uit. Haal de hoogste score en behaal de titel van 'Strafste Pietengezin' van Herenthout. Schrijf je snel in! Tijdens ... Lees meer »

Wij zijn op zoek naar het strafste Pietengezin! Tijdens het online spel neem jij het op tegen gezinnen uit jouw buurt en dit ten voordele van het goede doel. Trek je slimme, creatieve en zotte schoenen aan! Aan de hand van denk, doe en verzamelopdrachten dagen we jou en je gezin uit. Haal de hoogste score en behaal de titel van 'Strafste Pietengezin' van Herenthout. Schrijf je snel in!

Tijdens ons online spel krijg je als deelnemend gezin een lijst met doe-, zoek- en denkopdrachten. Op 05/12 krijg jij 90 minuten om zoveel mogelijk: dingen te zoeken, opdrachten uit te beelden, gekke groepsfoto’s door te sturen, raadsels op te lossen en zoveel meer. Jij en jouw gezin kiezen welke opdrachten jullie uitvoeren en welke niet. De foto’s of oplossingen van raadsels stuur je via Facebook Messenger door aan Sint & Piet. Je verdient punten voor elke opdracht die je goed uitvoert. Behaal jij de hoogste score? Strijd voor de titel Strafste Pietengezin en kom op voor je eigen goed gekozen goed doel. Hoe? Bij de inschrijving kies je als gezin een lokaal goed doel dat je graag wilt steunen. Het inschrijvingsgeld dat je betaalt (€5,- voor leden, €7,- voor niet-leden, €2,- voor houders van een Uit- of Vrijetijdspas), wordt gebruikt om het lokale goede doel te steunen. De winnaar van ons spel krijgt het voorrecht zijn of haar goed doel voor te dragen. De opbrengst van het spel wordt integraal doorgestort aan het jouw gekozen goed doel! Wat heb je verder nog nodig?: Een tablet of smartphone en een Facebook Messenger account om te kunnen communiceren met Sint en Piet. Je speelt vanuit je eigen huis, met je eigen bubbel, je hoeft je dus niet te verplaatsen. Schrijf je dus snel in en ga de uitdaging aan! Sint en Piet kijken alvast uit naar jullie knotsgekke antwoorden! Schrijf je in voor 30/11 en garandeer je plekje in ons spel. Inschrijvingen kunnen nadien nog doorlopen voor zover we plaats hebben in onze spelkamers. Het is mogelijk dat je elders nog een vrije plaats inneemt bij een andere afdeling. Dit heeft geen invloed op je spelervaring of je kansen om te winnen.

Toon kaart online
https://herenthout.gezinsbond.be
2270 Herenthout
za 05/12/20 van 15:30 tot 17:00
Gezinsbond Herenthout
€ 7,0
kacelis@hotmail.com
0497/686958
herenthout.gezinsbond.be/
herenthout.gezinsbond.be