u bent hier

Het construct van de wildernis: over ADHD en ADD

Opvoeding


De belevingswereld van iemand met ADHD lijkt op een wildernis met beperkingen, maar ook met prachtige eigenschappen. De spreker trekt met zijn publiek ‘de wildernis’ in, vol anekdotes en humor. Hij legt het verschil tussen mythe en realiteit bloot. We leren begrijpen waarom ADHD veel complexer is dan drukdoenerij. Deze lezing steunt op wetenschap en ervaring. De spreker heeft zelf ADHD en is ... Lees meer »

De belevingswereld van iemand met ADHD lijkt op een wildernis met beperkingen, maar ook met prachtige eigenschappen. De spreker trekt met zijn publiek ‘de wildernis’ in, vol anekdotes en humor. Hij legt het verschil tussen mythe en realiteit bloot. We leren begrijpen waarom ADHD veel complexer is dan drukdoenerij.

Deze lezing steunt op wetenschap en ervaring. De spreker heeft zelf ADHD en is hulpverlener. Vooroordelen, oorzaken, diagnostiek, aanpak en medicatie komen aan bod in een scherp en herkenbaar, maar hoopvol beeld.

begeleiding: Ilja Van Peel, psychotherapeut bij ‘off the record’, ervaringsdeskundige
locatie: De Populier, Populierenhoeve 22, Zandhoven
deze vorming is gratis
inschrijven via mail naar inschrijven@olo.be met vermelding van je naam, e-mailadres en telefoonnummer of bellen naar 03/270 06 73

Inschrijven is in deze tijden nog belangrijker dan anders, omdat door de afstandsregels de plaatsjes beperkt zijn. Zo hebben we zicht op het aantal deelnemers en kunnen we de nodige maatregelen treffen!

Omwille van corona is het belangrijk dat:

- iedereen die aanwezig wil zijn, zich op voorhand heeft ingeschreven;
- iedereen een mondmasker draagt;
- er genoeg afstand wordt gehouden tussen bubbels;
- handen ontsmet worden bij het betreden van de zaal.

Deze avond gaat door onder voorbehoud van de geldende corona maatregelen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart evenementenhal De Populier
Populierenhoeve 22
2240 Zandhoven
dinsdag 6 oktober 2020 van 20:00 tot 22:00
Opvoedingswinkel Zoersel
gratis
inschrijven@olo.be
03/270 06 73
www.opvoedingswinkelzoersel.be